Віртуальна група Gorillaz у буквальному сенсі "сховала" новий альбом у Києві

Тільки 21-23 квітня в обраних точках планети діє безкоштовний додаток доповненої реальності Gorillaz (доступно на iOS і Android), за допомогою якого можна буде отримати доступ до нових композицій групи.

Фото: nv.ua

Серед локацій опинився і київський парк ім. Шевченка. Повна ж світова карта вечірки доступна на сайті групи. Крім того, за фотографії прослуховування в Instagram з хештегом #HUMANZHOUSEPARTY можна виграти призи від Gorillaz, повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

У записі платівки взяли участь репери Вінс Стейплс, Де Ла Соул, Денні Браун, D. R. A. M., Pusha T, Зебра Кац, а також Бенджамін Клементайн, голова пост-панк групи Savages Дженні Бет, rag'n'bone Man, Рей Блек і навіть Ноель Галлахер.

Gorillaz — британська віртуальна група, створена в 1998 році Деймоном Албарном і Джеймі Хьюлеттом. Проект включає в себе велику вигадану всесвіт, навколишнє саму "віртуальну групу", яка складається з чотирьох анімаційних учасників: 2D (ведучий вокал, клавішні), Мердока Никкалса (бас-гітара, драм-машина), Нудл (гітара, мелодика, вокал) і Рассела Хоббса (ударні, перкусія). Їх вигадана всесвіт демонструється на веб-сайті та в музичних відео групи, а також у ряді інших медіаданих, таких як короткометражні мультфільми.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...