Вісім продуктів, які не слід вживати з алкоголем

Важлива інформація про несумісність алкоголю та продуктів харчування.

Фото: http://zak-kor.net

Всім любителям алкогольних напоїв варто знати небезпечні поєднання їх із деякими продуктами харчування, повідомляють Патріоти України.

1. Енергетики.

Енергетичні напої у своєму складі мають речовини, які підвищують артеріальний тиск і можуть призвести до спазму судин головного мозку. Якщо ці напої змішати з алкоголем, то такий мікс може порушити роботу нирок, спричинити судом і розвиток серцевої аритмії.

2. Маринади.

Комбінація маринованих овочей та алкоголю може призвести до шкоди ниркам та печінці. Адже для приготування маринадів використовують оцет. Якщо ж вам все ж кортить закусити спиртне чимось кислим, то краще вживати солоні огірки, або квашену капусту.

3. Газовані напої.

У газованій воді міститься чимала кількість вуглекислого газу, який подразнює слизову оболонку шлунку, а це в свою чергу призводить до пришвидшення всмоктування спирту. В результаті людина швидко п'яніє.

4. Помідори.

Якщо алкоголь закушувати помідорами, то це може порушити травлення. Проте продукти переробки помідорів (томатна паста, кетчуп, соус) такого ефекту не мають. А отже помідори у власному соку та сік можна вживати.

5. Солодощі.

Шоколад у поєднанні з алкоголем підвищує навантаження на підшлункову залозу. Через це ви можете отримати біль у животі та спазми.

6. Смажене м'ясо.

При вживанні спиртного краще уникати смажене м'ясо. Замініть його на печене чи варене. А ще ліпше - рибою.

7. Фрукти.

Фрукти лише сприяють бродінню алкогольних напоїв у шлунку.

8. Кава.

Суміш алкоголю та кави підвищує небезпеку гіпертонічного кризу і навіть спазму судин головного мозку.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...