"Влада свято вірить, що Захід підтримуватиме Україну в будь-якому разі. Тому можна й посла звинувачувати", - фінансист Фурса

Якщо ми говоримо про керівництво країни, яке зробило вибір на користь європейських цінностей, то це не тільки недоречно, але й жалюгідно.

Сергій Фурса. Фото: соцмережі.

"Заява Луценка про американців, які, виявляється, вказують йому, кого не саджати (напевно, тому досі на волі Семочко, Гладковський і керівництво Херсонської області); демонстративне призначення у Верховний Суд усіх зашкварених корупціонерів разом із баном для пристойного судді; рішення Конституційного Суду, яким відкочують реформу з боротьби з корупцією і плюють в обличчя кредиторам, оголошуючи амністію корупціонерам. Що це? Причому просто перед виборами. У найбільш, здавалося б, невідповідний момент. Багато хто думає, що це дурість, жадібність, божевілля. Та багато чого можна приписати", - пише фінансовий аналітик Сергій Фурса на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"Насправді це все схоже на підліткові комплекси. Коли в забитого підлітка з'являється шанс показати язик учителям під час переходу в іншу школу. Коли ось зараз уже влади в них немає, а в майбутньому невідомо що ще чекає. І він починає розбивати вікна, бити молодших, напиватися перед школою. І мстить, і мстить за те, що змушений був довго дотримуватися правил. Що його змушували вчитися. Що не давали палити за школою. Заважали прогулювати. Загалом, знущалися як могли.

І ось тепер вони зловили момент. Раніше не могли, бо Україна повністю залежна від підтримки кредиторів. І важко утримувати владу, коли в країні дефолт. А отже, змушені були слухатися. Проводити реформи. Саботувати, але рухати вперед. А зараз вибори. І, з одного боку, якщо вони програють – то хоч трава не рости. Яка їм різниця тоді, буде дефолт чи не буде. А якщо виграють, то "можна почати з чистого аркуша". І торгуватися тепер і щодо кроків у боротьбі з корупцією. Виторговувати кредити за менші поступки. Скидати стару шкіру, як-то продавати за кредит чергового генерального прокурора, який утратив довіру. І втратив береги.

З іншого боку, вони впевнені, що вибору у Заходу все одно немає. Як той самий підліток, який знає, що батьки його все одно не кинуть. І ось зараз, коли альтернативні кандидати мають ще гірший вигляд, вони дозволяють собі куражитися. Куди ж подітися Заходу – все одно підтримають їх. Можна і в чай плювати, і послів звинувачувати. Усе можна. Тим більше, вони свято вірять, що Захід підтримуватиме Україну в будь-якому разі. Адже в них теж геополітика головного мозку.

Логічно? Більш ніж. Особливо якщо ви підліток, у вас гормони і комплекси. І ви хочете довести всім навколо, що ви альфа-самець. Якщо ви вважаєте, що вас несправедливо принижували, а тепер ви мстите. І гордо потім розповідаєте дівчаткам, як ви "опустили" цих старперів. Цих західних нудних бюрократів. Цих буржуїв. І тут на пам'ять приходить молодість комсомольська і всі уроки історії КПРС, які вони вивчили. І полум'яні промови, які штовхали всі ці Луценки в юності про боротьбу за щастя пролетаріату і протистояння імперіалістам.

Біда в тому, що ми говоримо про керівництво країни, а не про підлітків, які хочуть щось довести всім навколо. Якщо ми говоримо про керівництво країни, яке зробило вибір на користь європейських цінностей, то це не тільки недоречно, але й жалюгідно. Адже саме так і дивляться на такого підлітка. Із жалістю. І надією, що колись він подорослішає і порозумнішає".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Час випробувань ще не минув": Старець Захарій назвав рік закінчення війни в Україні

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:43

З'явилось нове пророцтво старця Захарія, в якому названо час завершення війни в Україні. Про це йдеться на каналі "Український молитовник" на YouTube, передають Патріоти України. За його словами, час випробувань не минув, однак кожен іспит виявиться кр...

Пілот важкого бомбардувальника розповів, чому впав Ту-22М3 і чим він унікальний

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:27

Для Росії літак важливий тим, що може нести ракети, які запускаються на сотні кілометрів. Оприлюднені відео падіння Ту-22М3 не дають однозначної відповіді про те, чому саме впав літак. Можуть бути декілька причин, одна з яких – поява в Україні модерніз...