Власник Amazon опублікував відео нового заводу зі зборки космічних ракет

​Глава Blue Origin і Amazon Джефф Безос показав в Instagram відео нової фабрики у Флориді, на якій будуть збирати важку орбітальну ракету багаторазового використання New Glenn.

Ракетоносій New GlennВ останні місяці Джефф Безос почав розкривати плани зі створення великої орбітальної двоступеневої ракети-носія New Glenn висотою 82 метра, яка зможе підняти вантаж вагою 45 тонн на низьку опорну орбіту і 13 тонн - на геоперехідну орбіту. За задумом конструкторів, ракета буде багаторазовою, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Розміри ракети не дозволяють виготовляти її на вже існуючій фабриці в Кенті, штат Вашингтон. Тому компанія Blue Origin має намір розділити виробництво: ракетний двигун BE-4 буде вироблено на заводі в Хантсвіллі, Алабама, а збірка носія почнеться на новій фабриці у Флориді. Саме її і показує Безос в Instagram. «Будівництво виробничого цеху для важкої ракети-носія New Glenn йде повним ходом», - пише Безос.

До сих пір будівництво ракети було для Безоса дорогим хобі, в яке в останні роки засновник Amazon вкладає близько $ 1 мільярда щорічно. Але якщо Blue Origin виконає обіцянку і запустить багаторазову New Glenn (яка, за обіцянками компанії, здатна виконати 100 польотів), інвестиції окупляться з лихвою, повідомляє Ars Technica. Перший запуск New Glenn очікується в кінці 2019 або, що ймовірніше, в 2020 році.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...