ВМС України нарешті отримали малі броньовані артилерійські катери (фото, відео)

6 грудня відбулася церемонія включення до складу ВМС ЗС України малих броньованих артилерійських катерів "Аккерман" і "Бердянськ".

У церемонії беруть участь представники Командування ВМС ЗС України, керівництва Одеської області та міста Одеси, міст Білгород-Дністровський і Бердянськ, правління ПАО "Завод Ленінська кузня", ветерани флоту, волонтери, представники громадськості, працівники підприємства.

Як повідомли Патріоти України, 1 грудня на морському полігоні поблизу Одеси успішно пройшли державні випробування малі броньовані артилерійські катери "Акерман" та "Бердянськ". Майже за рік катери подолали понад 2 тисячі морських миль, відпрацювали понад 20 бойових вправ по повітряних, морських та наземних цілях зі всіх видів озброєння. Раніше малі броньовані катери "Бердянськ" та "Аккерман" не допустили російський корабель "Сметливий" до морського кордону України.






джерело

Опублікував: Карпатський Слон
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...