Вмираюча імперія: Україні казково пощастило, Росія сама дала привід

Російського монополіста "Газпром" стусанами викидають з європейського ринку, в тому числі за допомогою американського газу.

Танкер для постачання скрапленого природного газу. Ілюстрація: atlanticsentinel.com.

Вмираюча імперія сама дала привід для скорочення контактів з "Газпромом", напавши на Україну.Про це у Facebook пише політолог, керуючий партнер Національної антикризової групи Тарас Загородній, повідомляють Патріоти України.

"США почали експорт газу. Україна взагалі казково пощастило, що напад Росії точно потрапив на той період, коли американці вже почали думати, під яким соусом подати ЄС (найбільший ринок світу) ідею того, що "Газпром" пора прибирати з ринку і дати частку в тому числі американцям або афілійованим з ними країнам. Самі вже стали виробником газу і нафти.

Накачані грошима "Газпрому" європейські чиновники нікуди йти від росіян і не збиралися. Їх і тут непогано годували.

Тут вмираюча імперія сама дала привід для скорочення контактів з "Газпромом", напавши на Україну. До речі, цьому газовому зашморгу вже років 40, коли СРСР перший газопровід будував у Європу. Тоді США навіть відмовилися експортувати труби в СРСР. Труби дала ФРН.

Тепер "Газпром" стусанами викидають, в тому числі за допомогою американського газу. Там і ціни трохи піднімуться. Американці отримають свій профіт за "захист ЄС" і т.д. Ніщо не зміцнює дружбу, як загальний фінансовий інтерес", - пише він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ракетний удар по Одесі: Пораненого екс-"регіонала" Ківалова забрала швидка - ЗМІ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:27

В Одесі під час сьогоднішньої ракетної атаки поранено колишньго депутата Верховної Ради Сергія Ківалова За словами очевидців, літнього чоловіка забрала швидка с кровотечею, інформують Патріоти України. Як підтвердили УНІАН джерела у правоохоронних орга...

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...