Внутрішній ворог: Неукраїнська влада в Україні (відео)

Слов'янська чиновниця демонстративно відмовилась вшанувати пам'ять загиблих під Волновахою українських бійців.

Фото: ЮтубВійна йде не тільки на передовій, але і в глибокому тилу. До сих пір ми не можемо бути впевнені в завтрашньому дні, що в Одесі, що в звільненому Слов'янську. А все тому, що на відміну від фронту, де ворога бачиш в приціл і натискаєш на спусковий гачок, щоб більше воно не миготіло, в тилу ворогів бачиш в обличчя ... але ні те, щоб спусковий гачок, навіть банально законних методів не застосовується для їх усунення з керівних посад, повідомляють Патріоти України з посиланням на допис zloy-odessit у ЖЖ.

Вашій увазі відео зі Слов'янська, де в ході вшанування пам'яті загиблих воїнів біля Волновахи хвилиною мовчання місцева шалава Інна Тарасенко демонстративно покинула зал засідань. Причому це не перший зашквар латентної сепаріли, що займає керівну посаду в комітеті мікрорайону "Хімік" і одержує зарплату від ненависної їй бендерівського хунти.

Чорти ладану бояться ... Або в даному випадку, пам'ять про героїв російсько-української війни. Навіть з небес не дають спокійно їм дихати.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...