Вони ж кращі люди держави, а кращі в АТО: Відома спортсменка закликала Порошенка відправити депутатів на передову

У нардепів два місяці канікул, навіщо мучитись на Мальдівах? Кращій піар в ДРГ на передку, під кулями, мінами, снарядами і ножами окупантів.

Надія Васіна. Фото:YouTube

Українська гімнастка, чемпіонка Універсіади Надія Васіна звернулася до Президента України Петра Порошенка з закликом організувати для народних депутатів відрядження до зони АТО. Про це пише Обозреватель, передають Патріоти України.

На думку спортсменки, чиновники не усвідомлюють всієї серйозності подій на Сході нашої Батьківщини.

"Я пропоную організувати відрядження до зони АТО всім депутатам ВР і доблесному Кабміну, щоб вони побули кілька днів в епіцентрі бойових дій. Думаю, що після цього вони почнуть працювати більш злагоджено і стануть краще розуміти ситуацію на Сході, а всім нам стане легше реалізувати плани з вигнання агресора та відновлення миру на нашій землі", - вважає Васіна.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...

Ті, що покликані зламати порочне коло України: BIHUS Info показали "зашквари" кандидатів у судді КСУ (відео)

четвер, 28 березень 2024, 9:17

Як зазначають журналісти, серед претендентів на посаду судді Конституційного суду були люди, які не декларували майно, відвідували РФ після 2014 року, купували автівки в Україні за іноземну валюту, а також були викриті на плагіаті, бійках і керуванні а...