Ворог під маскою друга: «Злодійська сотня» продовжує свою чорну справу

Диванна сотня, вона ж divannaya-sotnya.com, а у Фейсбуці «Аналітична СОТНЯ» https://www.facebook.com/A.Sotnja/ - темна історії історія, темних особистостей, які намагаються виглядати як потужний патріотичний портал

«Бійці диванної сотні» - гордо іменують себе невідомі герої. Правда серед їх героїзму наразі відоме лише беззастережне піратство. Зокрема з 1 березня пани запустили новий дизайн свого «говносайту», котрий «злизав один в один елементи видання «Патріоти України», зазначають Патріоти України.

Така прискіплива увага саме до ПУ мабуть не випадкова. Адже як для «піратського хліба» дуже талановиті хлопці (зі Сколково?) обрали не найгрошовитіший бізнес, зазначають Патріоти України. Якщо добродії пірато-кремлеботи знов зроблять все як зазвичай, через 5-10 хвилин на їхньому сайті з’явиться цей матеріал, правда замість гіперпосилання на «Патріоти України» буде «бійці Диванної сотні».

Друзі, готуймося до якоїсь великої провокації, адже, знов повторимо, для «піратського хлібу» це дуже складна і не прибуткова схема. Злодії з дивану намагаються виглядати як потужне патріотичне видавництво, котре заслуговує довіри. Ось-ось грошей попросять. Або запускатимуть дезу. В кожному разі нечесні люди не можуть нічого путнього робити. Будьте уважні!

P.S. І знов "бійці Диванної сотні" вкрали статтю не ознайомившись з її змістом, як і десятки інших матеріалів за останню добу.

Вдивляємося в деталі:

Далі. Як бачимо злодії самі визнають своє зладійство:

Патріоти України і надалі нагадуватимуть хто такі "бійці Диванної сотні", щоб українці не забували з ким мають справу.

Автор: Андрій Лісовський

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

На цьому тижні ми могли спостерігати одну з найкрасивіших пожеж у ворога, - Тарас Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:30

"Фраза-мем «Мені подобається, як воно горить», за останній рік для українців набула нового змісту. Дивишся ранком відео з Росії – і справді подобається, і дійсно красиво горить!" - пише політолог та економіст Тарас Загородній на своїй сторінці у соцмер...

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо", - Ян Валетов

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:15

"Переносить войну на территорию России стратегически правильно и и идеологически необходимо. Хотели этого нам? Делали? Откушайте, недорогие соседи! Не обессудьте! Пять-шесть российских европейских областей - это несколько миллионов человек, к которым в...