Ворог у тилу: В Одеському госпіталі знайшли інформатора бойовиків

У тилу також не варто втрачати пильність.

Ілюстрація:Радіо "24"

"Выздоравливающий в киевском госпитале боец из 72 бригады рассказал вчера, что после посещения Одесского госпиталя телефонные номера многих бойцов оказались у сепаров." Про це пише у своєму Fаcebook Oleksiy Nesterenko, передають Патріоти України, продовжуючи:

Кто-то просто в самом госпитале втихаря собрал контакты и слил. Начались звонки с угрозами не только им, но и семьям. Вычислили потом и кто слил, и откуда звонили. И "телефонистов" вычислили и успокоили.

Это просто лишнее напоминание о том, что в тылу тоже бдительность терять не стоит.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Араби не ставлять зайвих питань: Хто з українських експосадовців має нерухомість в ОАЕ

вівторок, 14 травень 2024, 21:54

Журналісти проєкту Радіо Свобода "Схеми" знайшли елітну нерухомість у Дубаю (ОАЕ), що належить родичам колишніх українських високопосадовців, нардепів, суддів та прокурорів. Дані про нерухомість отримані в межах міжнародного розслідувального проєкту Du...

На це неможливо дивитися без сліз: Як зараз виглядає Вовчанськ (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 21:44

У мережі показали зруйноване місто Вовчанськ Чугуївського району Харківської області, яке хочуть захопити російські окупанти. Кадри з висоти пташиного польоту опублікував паблік MRPL News, передають Патріоти України. На відео видно, як у місті одразу в...