На Луганщині СБУ ліквідувала мережу інформаторів бойовиків (відео)

​Інформація, зібрана пособниками терористів, використовувалися для обстрілів українських військових.

Інформатор бойовиків. Фото:скріншот

СБУ у Щасті викрила і припинила діяльність інформаторської мережі терористичної організації "ЛНР". Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на прес-центр СБУ.

Правоохоронці затримали місцевого мешканця, який протягом 2015-2017 років за завданням кураторів "республіки" збирав та передавав терористам інформацію про переміщення колон з військовою технікою, місця дислокації, види озброєння підрозділів сил АТО.

Зібрані інформатором відомості використовувались бойовиками для обстрілів українських військових формувань на лінії розмежування.

Співробітники спецслужби встановили особи решти учасників інформаторської мережі, які будуть притягнуті до кримінальної відповідальності.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України. Тривають оперативно-слідчі дії.

Естонія змінює правила навчання для дітей українських біженців: Що треба знати

субота, 20 квітень 2024, 11:58

Влада Естонії ухвалила закон, що дозволяє виключати зі шкіл та дитячих садків дітей українських воєнних біженців, які покинули Естонію, не повідомивши про це навчальний заклад. Про це повідомила пресслужба парламенту країни, передає ERR, передають Пат...

Перевірте список! Які українські прізвища означають, що у ваших жилах тече єврейська кров

субота, 20 квітень 2024, 11:47

Багато українців мають родові імена, які походять від назв інших народів, від євреїв також, передають Патріоти України. На правобережній частині України єврейське населення становило значну частку жителів міст. Як пише у своїй книзі "Сучасні українськ...