Вперше в Україні: Один з закладів McDonald's у Києві припинив роботу

Ресторан закрили у зв'язку із завершенням дії договору оренди приміщення, а нова орендна ставка була економічно невигідною.

Ілюстрація. Фото: TOPClub.ua

Компанія з іноземними інвестиціями "МакДональдз Юкрейн Лтд.", яка розвиває в Україні американську мережу ресторанів швидкого харчування, закрила свій ресторан, що розташовується у центрі Києва біля станції метро "Печерська". Сталося це вперше в Україні, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Про це розповіла керівник відділу зв'язків з громадськістю компанії McDonald's Анастасія Зражевська. "Заклад припинив роботу у зв'язку із завершенням дії договору оренди приміщення. Нова запропонована орендна ставка була економічно невигідною для компанії McDonald's", – зауважила вона.

За її словами, останній робочий день ресторану був 10 квітня 2018 року, після закриття закладу компанія перевела його працівників до інших ресторанів мережі. Додамо, що перший заклад McDonald's в Україні було відкрито 24 травня 1997 року в Києві біля станції метро "Лук’янівська". Cтаном на 27 березня 2018 року в 18 містах України діє 84 ресторани цієї мережі фаст-фудів.

Щодня заклади McDonald's в Україні обслуговують близько 350 тисяч відвідувачів, а у 2016 році їх відвідали близько 85 мільйони осіб. Штат співробітників представництва компанії в Україні налічує близько 7,5 тисяч осіб. Статутний капітал ПІІ "МакДональдз Юкрейн Лтд." на 9 листопада 2017 року становив 789,575 мільйона гривень.

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...