"Все буде гаразд до того часу, доки боремось. Нехай діти бачать, як дістається вільна країна, якими треба бути сміливими - це їх з дитинства зробить сильними", - блогер

Блогер розповів про своє бачення українського майбутнього та про важливість жити саме на своїй землі

Ілюстрація: volnyveter-ok.livejournal

Ян Борецький у своєму блозі написав про українську націю, проблему еміграції, сміливість українців та виховання майбутніх поколінь. Про це повідомляють Патріоти України.

"Вже третій рік в країні верх, ну майже, "невпевненості". Хоча і до того, в кого мозок окрім реклами та серіалів сприймав ще й навколишню дійсність, було кепсько - котились в нікуди. Так от, зараз хвиля еміграції така, що легко порівнюється з міграцією після Першої світової та революційних подій 1917-1922 років. А що не так зараз? Хабарники, корупція, засилля криміналу... Але тоді було значно гірше, бо не було якої-ніякої, але своєї країни. Просто потрібні зусилля, потрібно багато зусиль, дуже багато зусиль. Якщо хтось за нас буде будувати - то і побудують для себе. А нам вічна сторічна еміграція.

Звичайно, є ґрунтовні думки з приводу того, коли ж жити теперішнім поколінням - покласти все життя для майбутнього?! І знаєте - так, все для наступних поколінь. Просто виховувати ці наступні покоління так, щоб цінували кожен день, що вони проживуть вільно на своїй рідній землі. Всі чомусь думають, що всі їм винні: дали погану країну, погане сторіччя для життя, не знаю ще що, але все не так. А що конкретно ви даєте, віддаєте, надаєте чи всі ви просто "продаєте"? Себе, майбутнє прийдешніх поколінь. Погоджусь із такою думкою тільки, якщо ви чи ваші нащадки стануть впливовими, достатньо впливовими, в цьому світі. І повернуться із інвестиціями, зброєю різного характеру. Будуть відстоювати проукраїнську позицію на світовій арені. Але здебільшого всі просто тікають задля кращого життя. А воно таким буде лише тимчасово, якщо буде. Ми розумна нація - це без запитань, але без своєї землі - нас немає, ми ніхто.

І ще одна цікава думка про те, що всі ми живимо на одній планеті, всі скоро перемішаємось, все буде єдине: уряд, державність, закони і т.д. І тому яка різниця де жити - життя одне і його потрібно прожити. Правильно прожити, а не проіснувати. І боротись, боротись, боротись. У кого є сім'ї, переживають, що ж буде з ними. Все буде гаразд до того часу, доки боримось. Нехай діти бачать, як дістається вільна країна, якими треба бути сміливими - це їх з дитинства зробить сильними. Подружжя нехай розуміє, що підтримка необхідна у важких-надважких ситуаціях і за це один одного ніколи не покинете, бо переживете надзвичайно складні часи. А батьки нехай пишаються: не змогли вони - зможемо ми!

Багатство в різноманітності. Якщо всі і все будуть однаковими - це буде усереднена сіра маса? Чи хтось сподівається, що всі досягнуть рівня "бога". Цікаво що про це думає творець.

Здоров'я українцям і розуму жителям України", - пише блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд Східної операційної зони - Костянтин Машовець

п’ятниця, 10 травень 2024, 5:00

Східна операційна зона . Розпочнемо з Краматорського напрямку... . На цьому напрямку, очевидно, триває перегрупування сил й засобів УВ "Юг" противника, у зв'язку з чим, ефективність його наступальних дій, скажімо так, трохи "подупала"... Як на мене, ...

Навіть в Києві не обійшлось без інцидентів на "9 мая", - Голобуцький

п’ятниця, 10 травень 2024, 0:30

"Навіть в Києві не обійшлось без інцидентів на "9мая": пара ряжених дебілів-пенсів припхались до Вічного вогню в Києві (так, він досі є і досі відбиває власне совкові наративи, а не нашу трагедію і шалені втрати - і, можливо, з цією штукою варто щось з...