Все набагато простіше, ніж думалось: В Україні дуже скоро може з'явитися ядерна зброя, - політолог Банкової

ЗМІ переповнені чутками про те, що США терміново перевозять ядерну зброю, з нестабільної Туреччини, в Румунію та інші країни. У Бухаресті це заперечують. Київ міг би дозволити собі прийняти американську тактичну ядерну зброю.

Віктор Небоженко. Фото:day.kyiv.ua

Поки в Бухаресті думають, Київ міг би собі дозволити прийняти американську тактичну ядерну зброю з Туреччини. Про це пише у своєму Facebook політолог Віктор Небоженко, передають Патріоти України.

СМИ полны слухов о том, что США срочно перевозят ядерное оружие, из нестабильной Турции, в Румынию и другие страны. В Бухаресте это отрицают. Пока румыны думают понадобится ли им ядерное оружие, для сдерживания будущего конфликта между Приднестровьем и Молдовой, Киев мог бы позволить себе принять американское тактическое ядерное оружие.

Это был бы эффективный международный механизм сдерживания российской агрессии. Гораздо эффективнее чем . международный санкции против России. Тем более, что уже Кремль разместил, на временно оккупированной территории Украины, - в Крыму ракеты с ядерными боеголовками.

Кроме того, принятие Украиной американского ядерного оружия автоматически решит вопрос о необходимости создания в нашей стране американских ( не натовских) военных баз в ответ на эскалацию войны и агрессию со стороны России.

Временное размещение американского ядерного тактического оружия в Украине было бы компенсацией Украине за ошибочный отказ от ядерного оружия под гарантии Будапештского договора.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Замінить Leopard 2 і Leclerc: Німеччина і Франція домовились створити танк нового покоління

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:44

Німеччина та Франція хочуть спільними зусиллями створити танк нового покоління до 2040 року. У п’ятницю міністри оборони двох країн заявили про перехід до наступної фази проекту. Про це пише Reuters, передають Патріоти України. Зазначається, що у 2017 ...

Російські "танки-черепахи" виявилися ефективними, але їхній час добігає кінця, - Forbes

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:16

На початку квітня українські оператори безпілотників були вражені, помітивши на полі бою біля Красногорівки — на захід від Донецька — російський танк Т-72 із металевим дахом на корпусі та башті. Неймовірно, але цей мутант виявився вдалою знахідкою для ...