Все переводиться у дипломатичне русло: Аналітик дав оптимістичний прогноз щодо війни на Донбасі (відео)

Аналітик застеріг, якщо Києву повернуть окуповані території, то це поставить хрест на європейському майбутньому України.

Дмитро Снєгирьов. Фото:24 Канал

Зараз варто очікувати зменшення напруги на Донбасі. Все йде до того, щоб завершити цю війну. Про це заявив співголова ГІ "Права справа" Дмитро Снєгирьов в ефірі Громадського радіо, передають Патріоти України.

"Хотів би заспокоїти українців. На мою думку, гаряча стадія конфлікту вже минула. Зараз все переводиться у дипломатичне русло. Головне питання, яке зараз строїть, – яким чином та за чий рахунок припинити цей військовий конфлікт", – сказав Снєгирьов.

Він розтлумачив, що йдеться про те, хто буде платити за відновлення зруйнованої частини Донбасу. Щоправда аналітик застерігає, якщо Україні повернуть окуповані території, то це поставить хрест на європейському майбутньому України.

"Нам повернуть регіони і скажуть: відновлюйте Донбас і рахуйтесь з цими регіонами, це ваші внутрішні проблеми і ви мусите залишитись в орбіті Москви. І тут головне питання: якою буде позиція Києва, наскільки ми пристанемо на грубий шантаж", – пояснив Снєгирьов.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ключові сигнали від Заходу для України після виборів у Росії, - політолог

понеділок, 18 березень 2024, 23:30

"Сьогодні важливий день, у ньому можуть бути сигнали того, як буде розгортатися ситуація навколо війни. Бо сьогодні світ має відреагувати на путінський фарс під назвою вибори", - пише політолог Віктор Андрусів у своєму Телеграм-каналі, передають Патріо...