"Всерйоз це не сприймайте": Бабченко розповів, чому Росія визнала Донбас частиною України

Журналіст пояснив, що Крим росіяни все одно вважають "своїм, а Донбас готові "віддати" також не без умов.

Аркадій Бабченко. Фото: www.vesti.ru.

Заява прес-секретаря президента Росії про те, що Кремль підтримує намір повернути Україні Донбас "з міркувань гуманності" означає, що Росія визнає Донбас частиною України, на відміну від Криму; не слід надавати великого значення цій заяві. Таку думку в коментарі Обозревателю висловив російський журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України.

"Ця заява просто наголошує, що Росія вважає Донбас територією України, на відміну від Криму. Не більше і не менше", - сказав він. "Якщо Україна приєднається до Росії, то тоді і Донбас приєднається до України. Україна повинна віддати свою долю Росії - у тій чи іншій формі. Це буде "гуманна" дія", - пояснив журналіст прихований сенс послання Кремля.

Він додав: йдеться про якесь протиставлення Криму і Донбасу. "Крим - наш, але тут ми формально визнаємо, що Донбас - частина України. А якщо домовитеся із Захарченком з якоюсь формулою конфедеративної України, то, будь ласка, Росія не проти". У такому випадку "Захарченко буде задоволений і Росія буде задоволена. Ми ж не можемо управляти Захарченком, він сам собі господар", - продовжив Бабченко можливий хід думок керівників Кремля. "Тому всерйоз це не сприймайте", - сказав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

До Криму залишилося 60 км. Росіяни тікають без бою – нічим відбиватися - Снєгирьов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 3:25

Західні ЗМі повідомляють про критичну ситуацію на фронті, колишній командувач об'єднаних сил Великої Британії пророкує Україна поразку вже у цьому році. Але ситуація на фронті дещо інша. І повідомляють про це саме росіяни. Мова йдеться про серйозний ус...

У рейтингу найвпливовіших людей 2024 року журналу Time опинився голова офісу президента Андрій Єрмак - Бутусов

п’ятниця, 19 квітень 2024, 2:35

Сам президент Володимир Зеленський у рейтинг Time не потрапив, і ми розуміємо чому - Зеленський давно вже не є самостійним керівником, замість нього більшість політичних та кадрових рішень в Україні давно вже ухвалює Єрмак. . За «політичну діяльність...