"Всевидящее око Саурона": У РФ батьків дошкільнят примусово опитують на предмет любові до Батьківщини (фотофакт)

Діти та батьки, на думку авторів анкети, повинні любити Росію, співати пісні про неї та відчувати при цьому щось особливе.

Вже у дитсадку малюків вчать співати про "велич" РФ. Фото: womanadvice.ru.

У Росії батьків дошкільнят попросили відповісти на питання анонімної анкети в рамках проекту "Пою мое Отечество". Анкету опублікувала блогер Ірина Трубачова у своєму "Живому журналі", передають Патріоти України.

"Любите ви Батьківщину? І чому?", - так звучить одне з питань анкети. Жінка уточнила у виховательки, що буде, якщо відповісти "ні". Вихователька засміялася і сказала: "Ну, не розстріляють, напевно. Тим більше, що це анонімно".

"Скоро мою дитину почнуть вчити, як правильно Батьківщину любити, якщо вже я не навчила. Мені здається, дітям, особливо, в такому маленькому віці, треба не патріотичне виховання влаштовувати, а щось на зразок краєзнавства. Розповідати, які у нас тварини водяться, птахи, які дерева ростуть, ягоди. Можна і якісь козачі пісні співати, прості.

Про традиції розповідати. Як люди на Русі в минулі століття жили. А у нас відразу - бетонною плитою - Велика вітчизняна війна! Великий подвиг! Наші діди! Гордість! Честь і слава! Патріотизм! Стрічечки смугасті всім надіти! І стоять ці малюки, очима лупають. А потім Аня запитує: "А у нас не буде війни? А ви з татом на війну не підете? А ви мене одну залишите?", - пише блогерка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перед Часовим Яром залишився єдиний форпост, підконтрольний ЗСУ, - офіцер НГУ (відео)

субота, 20 квітень 2024, 9:14

За словами бійця бригади Нацгвардії "Рубіж" Володимира Черняка, перед Часовим Яром залишається водоканал, який росіянам поки що не вдалося форсувати. Але в районі Богданівки ЗС РФ "добре окопалися" і зосередили всілякі ресурси. . Російські війська зак...

Про поточні події кількох крайніх діб на Куп'янському, Сіверському та Краматорському напрямках, - Костянтин Машовець

субота, 20 квітень 2024, 9:05

1. На Куп'янському напрямку противник, судячи зі всього, після перегрупування сюди військ 47-ї танкової дивізії (тд) продовжує "вивчати та знайомитись" із поточною ситуацією... Принаймні, на даний момент, сили й засоби угрупування військ (УВ) "Запад" а...