Всі в долі: Колишній дипломат вказав на суттєву деталь у "кокаїновому скандалі" російського посольства у Буенос-Айресі

Намагання відомства Лаврова звести справу до непорядності тимчасових «командированих», не витримує критики

Наркотики в речах російських представників. Фото:clarin.com

Скандал з наркотиками в російському посольстві в Аргентині не вщухає, зазначають Патріоти України. Більше того, далі все виглядає цікавіше. Намагання МЗС Росії невілювати роль російських дипломатів у скандалі виглядають непериконливо.

Російський журналіст Констянтин Еггерт, на своїй сторінці у Fasebook, додав декілька штрихів до загальної картини події. Еггерт зазначив, що дипломатичну пошту ніколи не залишають без нагляду, тобто без участі офіцерів безпеки посольства та дипкур’єрів, щось туди вкласти практично неможливо.

"Залишається питання: чи звернувся посол РФ в поліцію за погодженням з "погонами" в місії або ж він вважав, що вони "в долі", і тому пішов до аргентинців? Тому що тренд на вирішення цього питання своїми силами без виносу сміття з хати – це перший і головний інстинкт в таких випадках", - відмітив К.Еггерт.

Журналіст також зазначив, що не помічає належної реакції Міністерства закордонних справ Росії на публікації у закордонній пресі, зокрема на статтю в щоденній газеті Буенос-Айреса "Кларін"

Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Найкращі додатки для ставок 2023 року: рейтинг найкращих мобільних букмекерських контор

четвер, 18 квітень 2024, 19:21

Дізнайтеся про найкращі додатки для ставок на спорт для Android і iOS у нашому огляді. Встановіть додаток та отримуйте бонуси. Мобільні додатки,щоб робити ставки на спорт для андроиді iOS стали невід’ємною частиною життя беттерів. Їх важливість важко п...

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...