Всім "наплювати": Як борг Януковича став головним болем Путіна

НІ світ, ні Україну не хвилює проблема повернення тої суми грошей, якою Кремль "купив" Януковича за відмову підписати Асоціацію України з ЄС.

На так званий "борг Януковича" Україні і світу наплювати. Ілюстрація:ukr.media

Український уряд напередодні настання нового року ввів мораторій на виплату Російській Федерації так званого боргу Януковича на суму 3 млрд доларів. Фактично, це означає дефолт, і повинно було струснути економіку, а також викликати хвилювання у зарубіжних партнерів України, але нічого подібного не спостерігається. Про те, чому так відбувається, розмірковує в Facebook український журналіст і блогер Андрій Черніков, передають Патріоти України.

"Повадились писать мне письма и отзывы ольгинцы. Реагируют на слово «ху..ло», но пишут про дефолт Украины по долгу Януковича Ху..лу, считая, что это наш конец, что моя «недострана» на этот раз отдаст копыта.

И это обстоятельство навело меня на мысль, что вот это все, если и считать дефолтом, впервые за все экономические кризисы не привело ни к каким последствиям.

Если бы Украина не вернула долг МВФ, Мировому банку, ЕБРР, это повлекло бы за собой отток инвестиций (а у нас нечему особо «оттекать»), обесценивание гривны, инфляцию, сворачивание бизнеса, секвестр бюджета.

Что произошло в данном случае? Ничего. Ну вот просто вообще ничего. То ли сумма пустяковая, то ли всем плевать, кто и сколько не отдал денег Ху…лу. Это ведь его проблемы, а не наши и уж тем более — не мира".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Знак долі: Що означає, коли ваш погляд привертають однакові цифри на годиннику

п’ятниця, 26 квітень 2024, 3:25

Феномен повторюваних цифр на годиннику породив різні тлумачення, забобони та вірування. Кожне число має своє значення і магічний сенс, а коли вони повторюються, то символізують щось важливе. . Якщо часто зустрічаються одиниці, це означає необхідність ...