Втопили горе в пляшці: Brexit довів німецький МЗС до ірландського пабу

Такий вибір, можливо, продиктований не лише пристрастю до ірландського віскі, а ще й тим, що англійські та шотландські напої тепер для них Brexit.

Ірландський паб. Фото: mega7banket.ruНа офіційних сторінках зовнішньополітичного відомства Німеччини в соцмережах з'явилося повідомлення про те, що його співробітники всім складом вирішили піти напитися з-за Brexit, повідомляють Патріоти України з посиланням на сайт Нескучные новости.

"Решение британцев выйти из Евросоюза в пятницу, 24 июня, не оставило равнодушными сотрудников министерства иностранных дел Германии. На странице ведомства в соцсетяхFacebook и Twitter вечером появилось сообщение: "Ну и денек! Мы сейчас непременно пойдем в какой-нибудь ирландский паб и напьемся. А с завтрашнего дня снова начнем работать над улучшением Европы. Обещаем!"

Глава МИД ФРГ Франк-Вальтер Штайнмайер (Frank-Walter Steinmeier) опубликовал сообщение своего ведомства и у себя на странице, прокомментировав его застольным восклицанием "Прост!".

По итогам референдума, состоявшегося 23 июня в Великобритании, победу одержали сторонники выхода государства из состава Европейского Союза. В 382 избирательных округах за Brexit проголосовали 17 млн 410 тысяч 742 человека (51,9 процента), против - 16 млн 141 тысяча 241 человек (48,1 процента). Брюссель призвал Лондон немедленно начать переговоры о процедуре выхода Соединенного королевства из ЕС".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть, - журналіст Асєєв

п’ятниця, 26 квітень 2024, 14:04

"Те саме з "бути героєм" у нашій країні. Христа спочатку розіп'яли, а потім стали іконки ліпити. А в Україні рівно навпаки: спочатку зроблять ікону, а потім із задоволенням розіпнуть. Тож якщо вже вирішите долучитися до ЗСУ, шукайте мотивацію не в сусп...

"Дискусія була дещо гарячою": Міністерку закордонних справ Німеччини помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО, - ЗМІ

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:44

У четвер, 25 квітня, главу МЗС Німеччини Анналену Бербок помітили під час секретної зустрічі з генсеком НАТО Єнсом Столтенбергом, вони просиділи у ресторані готелю Telegraphenamt у Берліні майже три години. Про це повідомляє Bild, передають Патріоти Ук...