Втрата здорового глузду: Тука про національну хворобу росіян

Причому втратою здорового глузду страждають як звичайні громадяни РФ, так і вище керівництво Росії.

Георгій Тука. Фото:apostrophe.com.ua

Голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука обурений заявою прем'єр-міністра Росії Дмитра Медведєва, який назвав війну на Донбасі "громадянською". Про це Тука пише в своєму Facebook, інформують Патріоти України.

"Якби Геббельс мав такі інформаційні потужності, які має Медведєв, він, демонструючи солдатів РОА ("Російської визвольної армії ", т.зв." власівців "- ред.), теж заявляв би, що в СРСР триває "громадянська війна", а фашисти надають гуманітарну допомогу", - пише він.

"У черговому популярному телешоу, перші 2/3 "голуб миру" Жириновський розповідав про те, як треба бомбити Київ, Варшаву, Берлін і Анкару, використовуючи ядерну зброю. На кінець, 1/3 шоу була присвячена тому, що " проклятий Захід" залякує миролюбну Росію атомною зброєю", - зазначив голова Луганської області.

"Якась національна хвороба: повна втрата здорового глузду", - підсумував Тука.

Як відомо, раніше прем'єр-міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв на Мюнхенській конференції з питань безпеки заявив, що в Україні йде громадянська війна. "Проблема України - це камінь, на якому ми всі спіткнулися. Україна обстрілює свій схід", - стверджував він. Медведєв також звинуватив Україну в зриві Мінських домовленостей.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Через антивоєнний значок: У Росії "герой СВО" погрожував застрелити перехожого (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 13:43

Російські воєнні злочинці, які повертаються додому з війни проти України, продовжують тероризувати вже власних співгромадян. Так, у місті Іваново один із так званих «героїв СВО» влаштував місцевому жителю справжній допит під дулом пістолета, погрожуючи...

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...