"Ввести миротворців на Донбас, щоб забрати у РФ цей важливий інструмент тиску": Військовий експерт пояснив, які пропозиції по Донбасу Волкер привіз до Києва

На думку аналітика, у США досі не виключають, що Україна може перейти на бік Росії, що стане великою загрозою для американської та європейської безпеки.

Курт Волкер. Фото:tabula.ge

Представник Держдепу США Курт Волкер, який прибув в Україну, намагається натиснути на Верховну Раду, щоб прискорити прийняття закону про реінтеграцію Донбасу, а також упевнитися, що Україна не зможе в майбутньому перейти на бік Росії. Про це розповів військовий експерт Олексій Арестович в матеріалі для Апострофа, передають Патріоти України.

"Підозрюю, що він буде збирати фракції або передавати людям, які впливають на голосування в парламенті, що треба приймати закон про деокупацію (він же про реінтеграцію), що Рада повинна його проголосувати, і пояснить, що роблять американці. А вони роблять все дуже чітко - хочуть ввести миротворців, щоб втягнути сюди Європу побільше, а також створити ситуацію, коли Росія не може використовувати цей інструмент", - зазначив експерт.

Він також розповів про те, що в США досі не виключають, що Україна може перейти на бік Росії, що стане великою загрозою для американської та європейської безпеки.

"Страх Заходу в тому, що Росія переграє їх, і тоді мільйон російських силовиків об'єднаються з 400 тисячами українських силовиків, і до Ла-Маншу їх точно ніхто не зупинить. Це як страшний сон, якого вони бояться. А, з іншого боку, вони досі не виключають такий варіант, тому особливо сильно нам не допомагають. Щоб через п'ять років Javelin, які вони нам поставлять, не полетіли в їхній бік", - зазначив Арестович.

Він вважає, що з метою недопущення такої ситуації, США намагаються "прочищати мізки українській еліті", а також ввести миротворців на Донбас так, щоб Росія не могла використовувати цей інструмент.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Під Єкатеринбургом зростає база зберігання танків, - військовий аналітик

субота, 20 квітень 2024, 16:30

За поточних темпів військових втрат і нинішніх обсягів нового військового виробництва у Росії закінчаться всі танки приблизно за 2-2,5 року. Такі підрахунки зробив військовий оглядач Covert Cabal, передають Патріоти України. Аналітик зазначає, що з поч...

Росіяни вбивають українців "просто так", а Захід, як і раніше, говорить про необхідність "терміново виділити" Україні ППО, - Олександр Невзоров

субота, 20 квітень 2024, 16:05

"Рік тому ми всі з жахом дивилися на пса на ім'я Крим. Тоді сталася така сама історія", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та продовжує:. "Російськими бомбами було вбито цілу сім'ю, на р...