"Ви що там в тилу зовсім знахабніли?", - крик душі з окупованого Донецька

Житель Донецька подякував ЗСУ за захист та розповів про те, як терористи щодня тримають жителів міста у страху.

Ілюстрація:dn.depo.ua

Відомий журналіст Роман Бочкала зауважив, що українські медіа якось "охололи" до подій у зоні АТО. Він припускає, що зведення з фронту для багатьох його колег стали рутиною, а тому нічого нового нібито не стається. Тим часом жителі окупованого Донецька волають про допомогу. А можливістю виживати у нелюдських умовах місцеві, із проукраїнською позицією, завдячують українським силовикам. Про це журналіст пише на своїй сторінці у Facebook, інформують Патріоти України.

"В зоне АТО снова обострение. Но в медиа об этом уже практически ни слова. Наверное война надоела. Стала рутиной. Вошла в привычку... И это ужасно. С себя ответственности не снимаю. Ниже мнение жителя Донецка о том, что происходит прямо СЕЙЧАС. Крик души. И я с ним согласен.

"А у нас перемирие... Кто-то верит? Его НЕТ!!! Только если раньше заливалось стрелковое - а сейчас заливается тяжелое, все что у этих сук имеется... Танки, пушки, САУ... Сторона - Пески, очень хорошо слышно! Вибрация сумашедшая, так отдает нехило...

Я понимаю праздники и все такое, но мне кажется всем так плевать на Наших Защитников. Вы там что в тылу охренели в конец??? Благодаря Нашим Героям Вы там спите спокойно, а у нас тут часто нет такой возможности.

Живете и радуетесь жизни, отдыхаете, загораете и так далее. А Ребята на передке, в аду войны! Поймите, что здесь в Донбассе очень много нормальных и адекватных Украинцев. Не предателей и изменников, а именно - Украинцев!!!

Тримаймося разом!!! Та дякуємо нашим хлопцям!!! Ми дуже чекаємо їх. І пам'ятаємо - їм потрібна наша підтримка!!!!!!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Сікорський спрогнозував наслідки атаки Росії на країни НАТО

четвер, 25 квітень 2024, 22:55

Якщо Російська Федерація нападе на будь-яку країну НАТО, то неминуче зазнає поразки. Не Захід має боятися прямого зіткнення із РФ, а навпаки. Відповідні заяви пролунали у виступі міністра закордонних справ Польщі Радослава Сікорського перед Сеймом 25 к...

"Просто боляче дивитися на Донбас... Але ми наведемо там лад": Путін зробив чергову цинічну заяву

четвер, 25 квітень 2024, 22:29

Володимир Путін заявив, що йому боляче дивитися на те, через що проходять жителі Донбасу. Цікаво це чути від людини, яка й віддавала накази бомбити міста Донбасу, знущалася з мирного населення, позбавивши будь-яких благ та прав, розорила промисловість ...