Виборів в ОРДЛО не буде: Експерт пояснив, як Москва проведе "зміну еліт" на окупованому Донбасі (відео)

У "республіках" вже поміняли "конституцію", щоб терорист Захарченко не міг проводити "вибори" і не зміг зберегти свої повноваження.

Ілюстрація:www.ntv.ru

Вибори "глав республік" на Донбасі не проводитимуть, хоча вони й назначені за їхнім так званим законом. Таку думку висловив президент Центру досліджень соціальних перспектив Донбасу Сергій Гармаш у інтерв'ю для журналу Країна, передають Патріоти України.

"Не відбудуться вибори, якщо буде рух скерований на те, щоб всунути ці регіони назад в Україну, на умовах Росії. Немає вигоди у тому, щоб їх проводити. Росія зацікавлена у тому, щоб зберегти Захарченків та інших. Бо тоді вона їх забере і змінить "еліту"", - розповів Гармаш.

За його словами, це буде, нібито, одна з послуг, яку вона зробить Україні. "Зрозуміло, що із Захарченком ні під яким статусом Донбас в Україну не повернеться. Тому цього року, Росія, маючи надії на домовленості із Заходом, і на те, що змусить нас реалізувати політичну частину Мінських угод - відмовиться від "виборів"", - додав він.

Експерт відзначив, що у "республіках" поміняли "конституцію", щоб Захарченко не міг проводити "вибори" і не зміг зберегти свої повноваження.

"Якщо це не спрацює, то вибори проведуть в якості тиску на Україну і світову спільноту, зацікавлену в процесі врегулювання конфлікту", - вважає Гармаш.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...