Вибори в Держдуму: Каспаров розповів, як у Кремлі придумали легалізувати анексію Криму

Вкрай важливо, щоб міжнародне співтовариство не визнало результати майбутніх виборів, які Росія планує провести у Криму та Севастополі, пояснив опозиціонер.

Ілюстрація:ipress.ua

Кремль буде прагнути використовувати вибори в Держдуму РФ в якості інструменту легітимізації анексії Криму. Таку думку в блозі на сайті Радіо Свобода висловив російський опозиційний політик і знаменитий шахіст Гаррі Каспаров, передають Патріоти України.

Опозиціонер нагадав, що вперше в новітній російській історії федеральні вибори будуть проводитися на анексованій території: в Криму і Севастополі.

Як пояснив Каспаров, будь-які можливі заяви з боку як окремих держав, так і міжнародних організацій про визнання результатів виборів будуть в публічному просторі інтерпретуватися російською владою як непряме визнання приналежності Криму і Севастополя Росії.

"Логіка тут проста: визнання легітимності виборів означає визнання їх легітимності на всій території, на якій вони проводилися, включно з Кримом і Севастополь, а визнання легітимності виборів в російську Державну думу на території Криму і Севастополя означає визнання цих територій частиною Російської Федерації", - зазначив він.

"Відповідно, вкрай важливо, щоб міжнародне співтовариство не визнало результати майбутніх виборів. У такій ситуації участь в електоральних процедурах рівносильна співучасті в легалізації краденого", - додав Каспаров.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Продюсер Полякової висловився про нову пісню Каменських, яку захейтили в Україні, і оцінив шанси співачки на успіх за кордоном

середа, 24 квітень 2024, 13:05

Продюсер Олі Полякової, музичний експерт і керівник компанії Secret Service EA Михайло Ясинський в ефірі зі Славою Дьоміним висловився про нову пісню Насті Каменських, яку захейтили в Мережі, і оцінив її шанси на успіх за кордоном, передають Патріоти У...

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...