Вихід Великої Британії з ЄС: Після Brexit громадяни ЄС матимуть два роки, щоб вирішити, де їм жити далі

Влада країни обіцяє підтримувати всіх бажаючих залишитися у Британії.

Про це повідомляє Reuters з посиланням на заяву уряду країни, передають Патріоти України.

"Більшості громадян Європейського Союзу, які нині проживають у Великій Британії, буде дозволено залишатися в країні після Brexit у 2019 році", - говориться у повідомленні.

Виклавши плани програми масової реєстрації, Департамент з виходу з Європейського союзу й Міністерство внутрішніх справ заявили, що громадянам ЄС буде надано дворічний пільговий період для подачі заяви з врегулювання їхнього статусу після виходу Великої Британії з ЄС.

Він також підкреслив, що влада країни обіцяє підтримувати всіх бажаючих залишитися у Британії.

Як відомо, у Великій Британії проживає близько 3 мільйонів громадян ЄС. Їхній правовий статус і права є одним з найскладніших питань у процесі виходу Великої Британії з ЄС.

Опублікував: Evora
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Конфіскація російських активів: Міністр юстиції Малюська розповів про три ймовірні сценарії

субота, 27 квітень 2024, 23:00

Питання конфіскації російських активів буде вирішене на саміті G7 в середині червня. Про це розповів міністр юстиції України Денис Малюська в ефірі телемарафону, передають Патріоти України. «У середині червня в Італії відбудеться саміт на рівні лідерів...

"Маневреність" ворогам не допомогла: Окупантів залишили "без колес" на Бахмутському напрямку (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:39

Бійці Державної прикордонної служби України "викладають" практичні уроки піхоті РФ, яка взяла за звичку добиратися до лінії фронту мотоциклами. Про таку хитрість ворога раніше згадували у 92-й окремій штурмовій бригаді, передають Патріоти України. Як п...