Виключити Україну з переговорного процесу: Фесенко пояснив, навіщо Путіну провокації на адмінкордоні з Кримом

Російський президент планує виключити Порошенка з міжнародних переговорів і не допустити його на саміт G20 в Китаї, вважає політолог.

Володимир Фесенко. Фото:thekievtimes.ua

Політика Росії та дії президента РФ Володимира Путіна спрямовані на виключення з переговорів на саміті G20 в Китаї президента України Петра Порошенка і шантаж Заходу. Про це в ефірі "Радио Вести" в програмі "Постфактум" розповів політолог Володимир Фесенко, передають Патріоти України.

"Путін хоче, скориставшись цим інцидентом, хоча б тимчасово виключити України з переговорного процесу. Виключити Порошенка з переговорів і не допустити його на саміт - завдання мінімум, яку росіяни намагаються вирішити.

Також вони намагаються через нагнітання ситуації в двосторонніх відносинах і через загрозу різкої ескалації конфлікту налякати Захід. Раніше психологічний тиск на Захід працював досить ефективно, можливо і зараз вирішили це використовувати", - зазначив політолог.

Також Фесенко підкреслив, що не поділяє побоювання про те, що "потепління" відносин між Туреччиною і Росією неминуче містять в собі прямі загрози для України".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...