Випадок з молодим поліцейським цілком зрозумілий. Судді і прокуратура люто ненавидять нову поліцію і будуть садити, - український письменник

Стара судова і прокурорська система не бажає змін та реформ, тому нова поліція для них - це ненависна кістка в горлі, яку треба знищити.

Юрій Винничук. Фото:www.town.org.ua

Український письменник Юрій Винничук прокоментував арешт поліцейського Сергія Олійника, якого підозрюють у вбивстві підлітка під час нічної погоні в Києві за BMW 7 лютого. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Випадок з молодим поліцейським, якого посадили в СІЗО цілком зрозумілий. Судді і прокуратура люто ненавидять нову поліцію, і будуть садити поліцейських доти, доки ті не перестануть ловити їх на гарячому, оформляти штрафи, класти їхніх синочків мордою в асфальт і не реагувати на "корочки".

А ще ж та поліція посміла затримувати їхніх курвочок і дружин, які нічим фактично не відрізняються від курвочок. І знімати на відео, роблячи сором на всю країну." - пише Винничук.

"Хіба таке можна вибачити? «Поліція абарзєла». Раніше мєнти плазували перед суддями і прокурорами, а тепер що? А тепер ми будемо спостерігати, як тихо і плавно наша поліція перетворюється на міліцію." - продовжує він.

Винничук іронічно радить задля економії бойові пістолети поліцейських замінити на іграшкові, не забувши про це повідомити в пресі. Щоб всі знали, що можна вже поліцейського "мєнта" нарешті завалити цеглою.

"А то розперезалися до краю. Де повага до дам з вищого товариства? Де повага до їхніх "сумочок", які дорожчі за цілий відділок? До їхніх ботоксних вуст, які дорожчі за життя поліцейського? До їхніх трусиків, які дорожчі за поліцейський кашкет?" - підсумовує письменник.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...