"Вирішив: чого це я маю радіти сам?" - Тука розповів про масштабні втрати окупантів після останнього загострення в Авдіївці

Політик оприлюднив текст повідомлення, яке йому надійшло від джерела, що має контакти на окупованій території.

Терористи зазнали масштабних втрат під Авдіївкою. Ілюстрація:http://dn.depo.ua/

Заступник очільника МінАТО Георгій Тука заявив про величезну кількість загиблих бойовиків під Авдіївкою. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Ранком отримав повідомлення. Довго коливався: чи варто оприлюднювати? Потім вирішив: чого це я маю радіти сам?" – написав Тука.

Політик оприлюднив текст повідомлення, що йому надійшло від джерела: "Доброго ранку. Вчора спілкувався з одним із "обраних" на тому боці. Людина озвучила, що в перші два дні загострення в Авдіївці вони зазнали втрат більше 400! Контакт займає високий пост там. Не вірити йому немає сенсу. Вони в шоці: "укри воювати навчилися"! Слава Україні!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Над Кримом виють сирени та лунають вибухи в різних кутках окупованого півострова

п’ятниця, 19 квітень 2024, 14:32

У тимчасово окупованому Криму вранці 19 квітня було чути вибухи. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...