Вишкіл терористів: Стало відомо, де проходять підготовку бойовики "Л/ДНР"

Тренувальні бази і вишкольні табори створені у Пскові, Таганрозі, місті Шахти Ростовської області, с. Молькіно Краснодарського краю і в Московській області на базі Головного розвідуправління РФ.

Терористи "республік" тренуються на базах у Ростовській області. Ілюстрація:ru.tsn.ua

На території Ростовської області (РФ) створені і функціонують вербувальні пункти і тренувальні бази, в яких бойовики самопроголошених "республік" і так звані "добровольці" проходять спеціальну підготовку. про це пише співголова ГІ "Права справа" Дмитро Снєгирьов у своєму Facebook, передають Патріоти України, продовжуючи:

За інформацією аналітичного відділу ГІ "Права Справа" на тренувальній базі, яка розташована на території бази відпочинку "Полюс" за адресою: м.Ростов-на-Дону, вул.Лівобережна, 94/119, відбувся випуск "курсантів", які після складання відповідних "іспитів" поповнять лави бойовиків "ДНР" та "ЛНР".

Полігон, на якому "курсанти" проходять військовий вишкіл знаходиться поблизу с. Персіановський Жовтневого району Ростовської області.

Свого часу заступник голови СБУ п. Ягун повідомив, що Служба безпеки України володіє інформацію про наявність на території Росії центрів підготовки диверсійних груп для відправки їх випускників на територію України.

За словами п. Ягуна, центри підготовки диверсійних груп бойовиків знаходяться в Пскові, Таганрозі, місті Шахти Ростовської області, с. Молькіно Краснодарського краю і в Московській області.

Вербовка так званих "добровольців" здійснюється на матеріальній основі. Тренувальні бази і вишкольні табори створені на базі Головного розвідуправління РФ.

Найближчим часом очікується прибуття з РФ на територію тимчасово окупованих районів Луганської і Донецької областей "курсантів" центрів підготовки диверсійних груп для складання "випускних іспитів" в умовах реальних бойових дій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ворог "підняв свою ганчірку у багатоквартирній забудові": Російські окупанти захопили Архангельське - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 0:55

Російські окупанти захопили село Архангельське Донецької області. Ворог підняв свій триколор у багатоквартирній забудові. Про це повідомляє DeepState. . "Ворог окупував Архангельське, піднявши свою ганчірку у багатоквартирній забудові. Крім того, в об...

Немає ніяких мудрих воєначальників, котрі знають, як воювати, - волонтерка Берлінська

неділя, 5 травень 2024, 0:30

"Якщо підсумувати мої основні висновки за вісім років війни, до повномасштабного, їх усього три. Поділюся з тими, у кого цей марафон почався два роки тому", - пише волонтерка Марія Берлінська у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України, та про...