"Вже за кілька днів ватників буде плющити та тичити від сказу", - блогер нагадав про важливу для українців дату

Практично все, за що боролася УПА - здійснилося. Україна - Незалежна і Соборна. СРСР - минуле.

14 жовтня - день створення УПА. Ілюстрація: соцмережі.

"Лише вчора вата перепилася через день народження Пуйла. А вже за 7 днів ту саму вату буде плющити та тичити від сказу. Із шерстю дибки, колоради битимуться в істериці і бризкати слиною. Бо за 7днів буде 14 жовтня. Покрова. День захистника України. І ще - день створення Української Повстанської армії", - пише Дмитро Вовнянко на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Зважте. Більше 60 років минуло відтоді як УПА припинила збройний опір. Практично все, за що боролася УПА - здійснилося. Україна - Незалежна і Соборна. СРСР - минуле. Більшовизм уже нікого не цікавить. Прибирають останні пам'ятники Леніну і його посіпакам. В Україні діють програми розвитку української мови. Радіостанції штрафують за недотримання мовних квот. Війскові вітаються "Слава Україні - Героям слава!" 14 жовтня - державне свято.

Що ж вони казяться так? Що ж не вгамуються ніяк? Чому?

Та тому що знають, у тій війні вони - програли. Вони вдаються до мухлежа, намагаючись видати роком закінчення тої війни то 1945, то 1951, то 1954 рр. - насправді все завершилося у 1991 р., коли Імперії - не стало. І всі їхні нинішні потуги розбиваються об те саме. Об нове покоління українців яке пам'ятає про УПА. Об покоління для якого УПА - герої.

Це покоління - не останнє. Пам'ять про українських повстанців житиме надалі - у маленьких українцях. Передаватиметься нащадкам. А значить і цю війну вони УЖЕ програли. Тому й бісяться. Ну, кому біситися, а кому шанувати героїв".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Замість сина - футляр від ордена: Як в Барнаулі "подякували" матері ліквідованого окупанта (фото)

середа, 24 квітень 2024, 11:59

В російському Барнаулі матері загиблого росіянина вручили футляр без ордена. У військоматі заявили, що орден був вручений під час поховання, якого не могло бути через відсутність тіла. Про це пишуть в російських соцмережах, передають Патріоти України. ...

Протягом кількох крайніх діб почала загострюватись ситуація на Краматорському та Покровському операційних напрямках, й явно не на користь ЗСУ, - Костянтин Машовець

середа, 24 квітень 2024, 9:32

1. Почнемо з Краматорського... Очевидно, командування угрупування військ (УВ) противника "Юг", на напрямку докладання своїх основних зусиль, а це зараз - м.Часів Яр та прилеглі райони, прагне вже найближчим часом добитися більш-менш значних успіхів. На...