"Взяв кофе и пончики, они станут ругать местную пищу, потому что она не такая вкусная, как в СССР", - блогер про росіян в США

На відміну від представників інших національностей, росіяни усюди в світі вважають, що вони "найдуховніші" та усі навколо щось їм заборгували.

Російські туристи за кордоном. Фото: соцмережі.

"Русских в любой американской богом забытой дыре видно за версту. Во-первых, привозят их всегда на комфортабельном автобусе для инвалидов, потому что они там, в Россиюшке, настрадались по полной, просиживая жопу в Главснабе или в Министерстве, поэтому американский налогоплательщик должен им теперь по гроб жизни", - пише російський емігрант Ігор Поночевний на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Во-вторых, вылазят они, обыкновенно, с руганью и таким недовольным видом, как будто их везут из Гуантанамо на процедуру электрического стула. Сначала им выносят подставки, с помощью которых они передвигаются, потом выносят их самих, потом уже они ковыляют к кафе, где занимают лучшие места, сгоняя стайку таких же старичков, только американских, а потому — приторно любезных к инвалидам.

В-третьих, подойдя к прилавку, они всех растолкают, потому что у них начисто отбито понятие privacy, когда люди ближе полуметра друг к другу просто не подходят.

В-четвертых, они еще десять раз пересядут, чтобы занять лучшие места. В-пятых, взяв кофе и пончики, они станут ругать местную пищу, потому что она не такая вкусная, как в СССР, и вода не такая, и погода отвратительная, и природа, да и люди гадкие, и вообще все дурное и не родное, не наше. Вот, как легко отличить русского человека в Америке".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Полковник "вирішує питання": Начальника ТЦК Рівного викрили в любовних пестощах з підлеглими під іконою у робочому кабінеті (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 3:25

Начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич потрапив до сексуального скандалу. У мережі з'явилося відео, як він на робочому місці цілується з кількома колегами. Пресслужба Рівненського територіального центру комплектування та соціальної...

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...