"И так попы из каждого утюга, теперь и в школе": У РФ у навчальну програму ввели основи православ'я

Однак батьки для своїх дітей, навіть не дивлячись на масштабну пропаганду РПЦ, вибрали інший предмет.

Ілюстрація:ipress.ua

В одній з московських шкіл більшість батьків, незважаючи на агресивну церковну пропаганду, вибрали для своїх дітей вивчення основ світської етики, а не православ'я. Про це повідомив російський журналіст Аркадій Бабченко на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Приносит ребенок анкету из школы. "Выберите, что Ваш(а) сын/дочь будет изучать в следующем году – основы православия, основы ислама, основы буддизма, основы католицизма, история мировых религий, основы светской этики", - написав він.

За словами журналіста, він, записуючи дитину на основи світської етики, був упевнений, що буде в цьому питанні маргіналом.

"И так попы из каждого утюга, вся мощнейшая машина пропаганды у церкви, куда ни плюнь, какой канал телевизора ни включи – везде поп, церковь, скрепы, православие, духовность... Стиснув зубы и тихо раздражаясь про себя, записываю ребенка на основы светской этики. Дочь диссидента. Что ж поделать. Судьба, видимо, такая", - продовжив він.

При цьому Бабченко додав, що підсумковий вибір батьків його вразив.

"Первый канал". Самая мощная за всю историю планеты машина пропаганды. Православные титушки с битами, тыкающие храм на каждую проплешину. Федеральная программа по православизации населения. Штопаный золотом Гундяев. Скрепы, скрепы, скрепы. Духовность, духовность, духовность. Попы, попы, попы. Знаете, каков результат? Основы православия – шестнадцать человек. Основы светской этики – пятьдесят. Обладающие гигантскими ресурсами криворукие уроды не в состоянии по-настоящему зомбировать даже нищую необразованную алкоголизированную страну", - зазначив журналіст.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...