"И так в мире все плохо, так они еще и подбрасывают дровишек": Російський комік висміяв антиукраїнську пропаганду на росТБ (відео)

Російська пропаганда вміє подавати навіть радісні новини у негативному світлі, обов'язково прив'язуючи цей негатив до новин з України.

Скрін відео

У гумористичному шоу на російському каналі ТНТ комік Іван Абрамов висміяв новинні сюжети центральних каналів, присвячені Україні і подіям на Донбасі. Відеосюжет виклав у Facebook користувач Alex Golubkov, зазначають Патріоти України.

"Ви зауважували, як багато негативу в останні півтора року на телебаченні? Особливо на центральних каналах, де є новини?" - запитав у глядачів Абрамов. За його словами, будь-яка новина, яка починається словами "новина з України ..." навряд чи містить в собі щось веселе.

"Є на "Першому каналі" така ведуча Ірада Зейналова. У неї ані краплі позитиву, тільки один негатив. І так в світі все погано, так вона ще й підкидає дров ... Вона не змінює подачу навіть якщо новина про щось світле і хороше: "Сьогодні в Берлінському зоопарку тигриця народила тигреня, і страшно подумати, що б з ним сталося, якби він народився в Київському зоопарку, адже його окрас так схожий на георгіївську стрічку", - розповів комік.

"Я не проти дізнаватися про те, що відбувається в Україні, у мене там теж живуть друзі, я, як і всі, переживаю про те, що там відбувається. Раніше знали, коли це почнеться - о 9 годині вечора у тебе був вибір - або ти це дивишся, або ти це не дивишся. Зараз є таке поняття, як "новини години", які раптово вриваються в твоє життя ", - зазначив артист.

ни капли позитива.... только один негатив...
Опубліковано Alex Golubkov 22 лютого 2016 р.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про перегрупування (переміщення) військ противника... - Машовець

четвер, 2 травень 2024, 4:15

1. Спочату про перегрупування (переміщення) військ противника... . Джерело

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...