"Ихтамнеты" у зоні АТО активізували радіотехнічну розвідку - Тимчук

Станції РЕБ і РТР противника в своїй більшості мобільні, обслуговуються і охороняються виключно кадровими військовослужбовцями ЗС РФ, наголосив нардеп.

Ілюстрація:http://kiev-online.net.ua/

У зоні АТО відзначається нова хвиля активізації засобів РЕБ і РТР (радіоелектронна боротьба і радіотехнічна розвідка) противника - активно ставляться перешкоди на каналах радіозв'язку, ведеться розвідка засобів зв'язку сил АТО (частота, потужність, місця розташування). Про це повідомляє координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook, зазначають Патріоти України.

"Станції РЕБ і РТР противника в своїй більшості мобільні, обслуговуються і охороняються виключно кадровими військовослужбовцями ЗС РФ. Одна група таких станцій оперує в районі між Горлівкою та Дебальцевим, ще одна зафіксована на Кільцевій дорозі на південь від Донецька (по 3 станції на базі "Камаза" і охорона на декількох БТРах і російських ББМ ГАЗ-2330 "Тигр")." - повідомив нардеп.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Заробив грошенят" на красиве життя в Камеруні: Темношкірий найманець армії РФ у відчаї відбивався палкою від українського дрона (відео)

неділя, 19 травень 2024, 1:45

Росія залучає найманців із африканських країн до війни в Україні. Так, оператори дронів вистежили такого темношкірого солдата армії Росії. . У соцмережах поширюється прижиттєвий відеозапис із найманцем, що подався на криваві заробітки до "втарой арміі...

После завершения вояжа путина в Китай у РОВ стоит чёткий приказ – наступать - Злий Одесит

неділя, 19 травень 2024, 0:55

Вторая половина мая – начало июня должны стать периодом значительной активизации РОВ на Краматорском, Покровском, Лиманском и Купянском направлениях. Так же, перед РОВ стоит задача до конца лета срезать Роботинский выступ и взять под контроль Старомайо...