"Ихтамнетам" наука – Santa Muerte вас настигнет и нежно прошепчет на ушко "Слава нації!"​, - Злий Одесит

Три роки поранений російський окупант чіплявся за життя, але марно...

Кладовище "іхтамнетів". Фото: соцмережі.

"Тот случай, когда в далёком 2014 году, бравый донбасский "ополченец", коренной житель Донецка, шахтёр в тринадцатом поколении, а по правде – уроженец захолустья Ключи, Ключевского района Алтайского края, великой и могучей Росииюшки, Богдан Пилицин не отправился на встречу с дидами", - пише блогер Злий Одесит у своєму ЖЖ, передають Патріоти України.

Получив ранение в голову, в ходе неравного боя с коварными бандеровцами, Богданчик лишился зрения, но остался жить. Остался жить, несмотря на то, что из его мозга извлекли аж целых семь осколков. То ли боженька помог, то ли отсутствие самого мозга, но герой "наваросии" протянул, не поверите, до 9 апреля, но от "костлявой" не убежишь.

В общем, в далёких Ключах ещё один поборник "русского мира", таки дождался встречи с дидами, растянувшейся почти на три долгих года – с чем его и поздравляю! Остальным "ихтамнетам" наука – не сегодня, так завтра, но Santa Muerte вас настигнет, а перед чирканьем галочки в своём списке нежно прошепчет на ушко "Слава нації!".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Польщі і Румунії проросійські сили готують антиукраїнські провокації: що відомо - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 5:00

23 квітня Сенат остаточно схвалив законодавчий пакет, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні. Білий дім вже заявив, що готує для відправлення в Україну допомогу на 1 мільярд доларів. ...

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...