Из оккупированного Крыма вновь вывозят сжиженный газ - Злий одесит

Танкер GOLDEN SEA (8800298), під прапором Монголії, завантажився на 2 200 тонн в Керчі і взяв курс на Туреччину, хоча пункт призначення, Сирія, наголосив блогер.

Танкер Golden Sea. Ілюстрація:https://www.fleetmon.com/

"Из оккупированного (а за одно и блокированного) Крыма вновь вывозят сжиженный газ." Про це пише у своєму Livejournal zloy_odessit, передають Патріоти України, продовжуючи:

Танкер GOLDEN SEA (8800298), под флагом Монголии, загрузился на 2 200 тонн в Керчи и взял курс на Турцию, хотя пункт назначения, удивитесь, но - Сирия. Интересно, в хоть каком-то сегодняшнем выпуске новостей об этом моменте оккупации расскажут?

В свою очередь танкер ALTERA-1 в 13:40 пришвартовался к терминалу ЮВАС (КСРЗ) за новой партией. При этом его AIS (автоматическая идентификационная система) была отключена.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 29 квітня: Побажайте сьогодні щось хороше близькій людині та уникайте конфліктів у родині

понеділок, 29 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 29 квітня за новим стилем вшановує пам'ять дев'яти Кизицьких мучеників і мученика Іоанна Валаха. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мучениць-сестер Агапію, Хіонію та Ірину. Селяни присвячували це свято роботі на діл...

Точаться запеклі бої: Окупанти можуть взяти Часів Яр у лещата, на фронті серйозні загрози, - експерти

понеділок, 29 квітень 2024, 5:58

Аналітики Інституту вивчення війни повідомили, що російські сили продовжують наступальні операції в районі Часового Яру Донецької області. Ворог може спробувати обійти місто й створити умови для оперативного оточення, передають Патріоти України. У ново...