З "Лади" зробили справжнього трансформера (відео)

Може хоч так продаватись буде нормально.

СкриншотКаскадер Геннадій Кочерга створив автомобіль-трансформер на базі авто "Лада". Свою машину він представив на шоу трюків, передають Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

За словами Кочерги, ідея створення подібної конструкції з'явилася під час його поїздки в Сінгапур.

"Там є китайський ринок. Я побачив дитячу машинку, яка піднімалася і опускалася. Я її купив, приїхав додому і перед Новим роком почали її робити", – розповів каскадер.

Робот-автомобіль отримав ім'я "Оптимус Геннадійович Прайм". Трансформер здатний перетворюватися з автомобіля в робота на ходу за лічені секунди.

Він оснащений двома кулеметами і, за твердженням автора, здатний виконувати всі трюки, які глядачі звикли бачити у фільмах або мультфільмах.


Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Зведення DeepStateUA станом на 17 квітня

четвер, 18 квітень 2024, 14:20

Останнім часом на фронті сталося багато подій та змін: бої за Часів Яр, просування в районі Авдіївки, активні штурми на Красногорівку та Роботине. Проговорили про непублічні райони Старомайорськ-Урожайне та Сіверська, де ведуться такі ж запеклі бої. Пр...

"Російські ракети будуть повертатися в РФ": Астролог поділився прогнозом щодо появи в ЗСУ новітньої зброї

четвер, 18 квітень 2024, 12:41

Астролог Володимир Бадиян назвав ознаки закінчення війни в Україні. Він зазначив, що наша держава може отримати від партнерів настільки технологічну зброю, що російські ракети розвертатимуться на Росію. Про це він сказав у ютуб-каналі "Астрофеномен", п...