З Лукашенком чи без, але на даний момент Путін хоче прихопити собі Білорусь, - Саакашвілі

На думку політика, після навчань "Захід-2017" частина російських військ може залишитися на території Білорусі. Армійські підрозділи можуть бути використані як проти України, так і для окупації Білорусі.

Міхеїл Саакашвілі. Фото:rian.com.ua

Президент Росії Володимир Путін має плани щодо окупації Білорусі. Про це заявив глава партії "Рух нових сил" Міхеїл Саакашвілі, передають Патріоти України з посиланням на Радиё Рация.

"Я думаю, що на даний момент Путін, з Лукашенком чи без нього, хоче прихопити собі Білорусь. І ми не повинні давати йому такої можливості", - сказав він.

"Я завжди був адвокатом Білорусі. Я вважав, що незалежність Білорусі - найвища цінність, оскільки якщо не буде Білорусі як незалежної держави, то про що взагалі говорити? І ця загроза не зникла", - додав політик.

На думку Саакашвілі, після навчань "Захід-2017" частина російських військ може залишитися на території Білорусі. Він попереджає, що армійські підрозділи можуть бути використані як для дій проти України, так і для окупації Білорусі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Москва перетвориться на фронтове місто як той Білгород? Скабєєва налякала своїх гостей властивостями озброєнь, які США передають Україні (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 9:52

"Російські пропагандисти ознайомилися зі списком озброєння, яке українці отримають від США, і тепер у прямому ефірі відсувають "червоні лінії" та шукають на карті місце для порятунку своїх сідниць, ближче до Північної Кореї", - іронізує журналіст Юрій ...

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...