З особливою жорстокістю: на Одещині екс-міліціонер до смерті забив односельця (відео)

Місцеві мешканці впевнені, що у вбивці є своя банда, яка безкарно знущається над людьми.

"Знакомьтесь, Вячеслав Лазарев. Отрядный в одесской колонии. Раньше трудился в милиции. Сейчас его подозревают в зверском убийстве." Про це пише у своєму Facebook Konstantin Gak, передають Патріоти України.

Надзирателя задержали прямо над телом забитого до смерти Андрея Перекитного в селе Троицком. Причина убийства - ДТП. Вертухай въехал в машину Андрея, а затем бил его, пока не переломал все кости.

В селе уверены, что нападавший был не один. У надзирателя в Троицком якобы своя банда, которая годами безнаказанно издевается над местными.

Сюжет о событиях в Троицком

P.S. Обратите внимание на дату под фотографией в балаклаве.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Навіть якщо усунути чинник військового договору": Захід не захищатиме Україну так само, як Ізраїль, оскільки політично йому це не вигідно, - Ілія Куса

четвер, 18 квітень 2024, 6:39

"Теза про те, що Ізраїль захищають усі, а нас ніхто, не витримує жодної критики, лише відображає рожевий світ, в якому живе частина суспільства", - про це у Фейсбуці пише Ілія Куса, передають Патріоти України. "1. Ізраїль має юридичного союзника, підп...

"Молитва Богородиці за Україну... Україно, ти як Фенікс з попелу воскресаєш і ворогів перемагаєш": У мережі пригадали пророцтво старця Зосими на 2024 рік (відео)

четвер, 18 квітень 2024, 5:58

З'явилось нове передбачення, коли українська армія зможе здобути перемогу над Росією. Зокрема, старець Зосим пророкував, що саме у 2024 році в країні "зникне страх та запанує спокій". Про це йдеться у відео на каналі "Український молитовник" у YouTube....