"З початком Операції Об'єднаних сил у зоні АТО цивільні починають підпорядковуватися військовим. Це запровадження військового стану. Не оголошеного" - блогер

Захід розбирається з союзниками Росії, а потім до неї самої перейде ще жорсткіше, ніж зараз. Тому не можна виключати позитивного розвитку подій.

Ілюстрація:Zik

"Якшо проаналізувати оті документи, згідно з якими припиняється АТО, а починається операція об'єднаних сил, то це запровадження військового стану. Не оголошеного." Про це пише Юрій Луканов у своєму Fаcebook, передають Патріоти України, продовжуючи:

У тій зоні, яка досі називалася АТО, цивільні починають підпорядковуватися військовим. Для чого це може бути зроблено? На даний момент це навряд чи щось змінить. Можливо, це гра на перспективу. Бо шанси введення миротворців ООН існують.

Захід розбирається з союзниками Росії, а потім до неї самої перейде ще жорсткіше, ніж зараз. Тому не можна виключати позитивного розвитку подій. А після миротворців туди має за логікою заходити Україна. І логічно, що в перший час керуватимуть військові. Кажуть, що це передвиборчий крок.

Мені так не здається. Бо це не безвіз і не помісна церква. Це не принесе якихось електоральних переваг.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...