З РФ побігли найжирніші і найобізнаніші щури. Їм зовсім не хочеться опинитися в одній клітці з Золотовим або його головорізами, - журналіст (відео)

Голова Росгвардії своїм зверненням до опозиціонера Навального показав дику глибину деградації всіх суспільних і громадянських інститутів у Росії. Там не залишилося жодного механізму залагодження суперечки, крім мордобою.

Віктор Золотов. Фото: Радіо Свобода

"У минулій колонці я писав про те, як все господарство Володимира Путіна почало тріщати і сипатися, а він сам – втрачати легітимність." Про це пише журналіст Іван Яковина, передають Патріоти України, і продовжує:

Але всього через кілька днів головна моя теза отримала купу дуже цікавих підтверджень. Я навіть не сподівався, що це так швидко станеться.

Ну, по-перше, Директор Росгвардіі Віктор Золотов записав абсолютно шалене відеозвернення до опозиціонера Олексія Навального, який звинуватив його в крадіжці мільярдів у власних підлеглих.

Що таке Росгвардія? Це військовий підрозділ з 400 тисяч осіб, єдине завдання якого – це охорона Володимира Путіна і його влади від народу. Це такий, знаєте, російський аналог старого українського "Беркута", тільки в сто разів численніший. Хто такий Золотов? Це колишній особистий охоронець Путіна, який навіть колись возив на машині в школу юну Ксенію Собчак. Зовні він, до речі, дивно схожий на самого Путіна – як невдалий клон з фантастичного кіно.

Тепер же ось Золотов став маршалом незрозуміло яких військ і щосили охороняє Путіна. Навальний у своєму розслідуванні показав, що Золотов цей ще й злодій першорядний. Той образився і відповів. Дуже дивно відповів. Суть приблизно така: "Навальний все бреше! Тому я викликаю його на дуель, де зроблю з нього відбивну". З суттю все ясно: фактично крити звинувачення нічим, тому хоча б в око дам кривдникові. Ок. Але ось форма! Це щось.

Золотов проявив дивні нахили. Кілька разів він згадав, вибачте, дупу Навального. Він реально хоче до неї дістатися. В одному місці він навіть обмовився: "Ви звернулися по дупу, тобто – за адресою". Я просто ошалів, коли це почув. У фіналі Золотов викликав опозиціонера на дуель! Причому в таких виразах, що це було схоже на виклик на бандитську стрілку. Загалом, показав усю свою сутність – звичайного тупуватого агресивного гопника з дивними фантазіями.

Для бандита таке звернення, напевно, нормальне. Та й то, не впевнений. Але Золотов взагалі-то глава правоохоронного органу! Дикість і безумство. Думаю, зараз весь світ буде над цим сміятися. Ну а для Навального у мене є гарна порада. Коли вийде з в'язниці, де він зараз сидить, опозиціонер повинен записати приблизно таку відповідь Золотова: "Я з обслугою, з охороною не б'юся – не мій рівень. А ось Путіну морду набити готовий". І відправити на дуель із Золотовим свого особистого охоронця. Ну і викликати президента РФ на точно такий самий поєдинок. І бажано – в тих же виразах, що і глава Росгвардіі.

Уявіть собі суботній жовтневий, наприклад, вечір. Спорткомплекс Олімпійський і там два поєдинки. Перший: без правил б'ються охоронці – Глава Росгвардіі Віктор Золотов і найнятий Навальним охоронець. Ну і головний поєдинок вечора – сам опозиціонер проти Володимира Путіна! Я думаю, що права на телетрансляцію цього заходу можна було б продати за такі гроші, що і пенсійний вік не довелося б підвищувати.

Звісно, Путін відмовиться битися з Навальним – він уже дідусь, фізично набагато слабший, та й він просто боїться опозиціонера. Не те що на ринг виходити, президент Росії навіть ім'я Навального не промовляє. Але взагалі, мені здається, що Золотов своїм цим зверненням показав дику глибину деградації всіх суспільних і громадянських інститутів у Росії. Там не залишилося жодного механізму залагодження суперечки, крім мордобою. Причому пропонує це навіть не опозиція, а сама влада!

Якщо на найвищому рівні все так погано, то уявіть, що діється нижче. Повний хаос і війна всіх проти всіх. Влада більше ніякий не арбітр і не управлінець, а просто гопник у підворітті. Народу на неї не можна покластися. Це не реально. У цих умовах ніякої нормальної легітимності просто вже не залишається. Виходить, що главою Росгвардіі і навіть президентом повинен бути той, хто може міцніше дати по зубах опонентові. Жодних інших якостей не потрібно! Настає повний розвал і хаос. Публікація звернення Золотова показала це у всій красі!

І ось на цьому тлі хочу розповісти другий чудовий сюжет. Російська "Новая Газета" опублікувала підсумки розслідування зв'язку кремлівських еліт і Угорщини. Ця країна, нагадаю, входить у жахливий Європейський Союз (або "гейропейський", як його називають любителі духовних скріп). Але головне – вона є активним учасником блоку НАТО, яким у Росії лякають маленьких дітей.

Так ось, журналісти з'ясували, що наближені до Путіна бояри пачками подають документи на отримання угорської посвідки на проживання, а потім – і громадянства "бездуховної Європи". Список там величезний, імена вам нічого не скажуть, але я тут перелічу лише деякі посади: колишній заступник голови держкорпорації "Росатом", депутат Держдуми від КПРФ, ще один колишній депутат Держдуми, радник волгоградського губернатора, гендиректор державної авіакомпанії "Победа", член правління "Газпром нафти", колишній сенатор і так далі, і так далі. Непогано, так?

Але це не все: найцікавіше у списку – діти Сергія Наришкіна. А це, між іншим, не хто інший як директор Служби зовнішньої розвідки РФ. Уявляєте собі: діти головного російського шпигуна, зібравши своїх домочадців і пожитки, намагаються в будь-який спосіб скоріше звалити геть із країни, яку ніби як захищає їхній татусь. Вони вже точно знають, що насправді відбувається в російській політиці і економіці.

З корабля побігли найжирніші і найобізнаніші щури! Я припускаю, що їм зовсім не хочеться опинитися в одній клітці з Золотовим або його головорізами. А до цього там, загалом, все і йде.

Джерело: Новое время
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів – ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...

Зеленський готовий! Припинити удари по НПЗ росії в обмін на... Ця угода врятує Україну

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:05

Удари українських безпілотників по російських НПЗ виявилися більш дієвими, ніж захіні санкції. Але неочікувано для всіх на захист Росії виступили… США. Представники Штатів заявляють, нібито знищення російської нафтопереробної галузі негативно вплине на...