Будуть ловити, якщо впаде? Росгвардія взяла під охорону Керченський міст (фото)

З Севастополя до Керчі перейшли високошвидкісні транспортно-десантні катери Росгвардії БК-16.

Охороняти узбережжя Чорного моря неподалік від незаконно побудованого Керченського моста будуть бойові катери Росгвардії БК-16. Про це у вівторок, 5 березня повідомляє прес-служба російського відомства, передають Патріоти України.

"З Севастополя до Керчі перейшли високошвидкісні транспортно-десантні катери Росгвардії БК-16", - йдеться в заяві Росгвардії. Зазначається, що катери успішно пройшли ходові випробування в анексованому Севастополі і заступили на "охорону" чорноморського узбережжя.

"Моряки Росгвардії на катерах БК-16 продовжать виконання службових завдань з охорони акваторій", - додали в російській прес-службі. Додамо, що БК-16 при складних погодних умовах здатні виконувати маневри на швидкості до 80 км/год.

Чомусь прозвали "Покидьком": Українські танкісти розповіли про плюси і мінуси Challenger 2 у бою

четвер, 25 квітень 2024, 7:39

Велика Британія передала Україні 14 танків Challenger 2. Бійці 82-ї окремої десантно-штурмової бригади розказали про застосування машин на полі бою. Про це йдеться у репортажі hromadske, передають Патріоти України. Військові кажуть, що Challenger 2 — ц...

"Кожен день я чую новини з фронту": Боєць ГУР різко висловився про те, що потрібно змінити в армії

четвер, 25 квітень 2024, 7:30

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” повернувся у стрій після 13 місяців перебування у російському полоні та продовжує виконувати завдання по знищенню окупантів. В ексклюзивному інтерв’ю для TSN.UA військовий відповів, які зміни ...