З архіву ПУ. Він приречений: Кримському мосту прогнозують руйнування через дуже просту причину

Запуск вантажного транспорту, а в подальшому - залізничного сполучення тільки прискорить руйнування.

Велика кількість льоду із Азовського моря здатна зруйнувати Кримський міст. Фото: соцмережі.

Кримський міст побудований без дотримання всіх норм геодезії та будівництва такого роду споруд. Будь-які навантаження, зокрема танення льодів в Азовському морі, призведуть до його руйнування, передають Патріоти України.

"Міст побудований без дотримання всіх норм геодезії та будівництва такого роду споруд. Там тектонічні плити, і зміщення буквально на кілька міліметрів призведе до того, що міст буде падати", - заявив в коментарі кримськотатарський активіст Ленур Іслямов.

Він зазначив, що запуск вантажного транспорту, а в подальшому - залізничного сполучення прискорить руйнування. Крім того, Кримський міст не застрахований від танення льодів в Азовському морі, і з приходом сильних морозів будова буде приречена, вважає кримськотатарський активіст.

"При тій малій глибині Азовського моря, воно насправді дуже підступне, взимку там накопичується дуже велика кількість льоду. Просто в минулому році зима була досить теплою, а я пам'ятаю зими, коли там товщина льоду сягала до 3 метрів. І коли це все починає сходити, крижини йдуть якраз у бік Керченської протоки. Тому це все рушить у бік Кримського моста, він у будь-якому випадку приречений", - заявив Іслямов.

"Сюрприз" від колишніх друзів: Банки Вірменії припинять обслуговування російських карток

вівторок, 19 березень 2024, 12:14

Починаючи з 30 березня цього року картки російської платіжної системи «Мир» перестануть працювати у банкоматах і POS-терміналах більшості банків Вірменії. Про це пише РБК із посиланням на представника «ВТБ Вірменія», передають Патріоти України. Наразі ...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...