З точки зору управління доцільно було б розділити Донецьку ВЦА на дві частини, - Тука

Заступник міністра зазначив, що це його особиста точка зору, і він не має наміру просувати це питання.

Георгій Тука. Фото:GuildHall

Заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука вважає, що можна було б розглянути питання про поділ Донецької області на дві частини з адміністративними центрами в Краматорську і Маріуполі. Про це він сказав в інтерв'ю Апострофу, передають Патріоти України.

"Можливо навіть, з точки зору менеджменту, я б розглядав доцільність (або недоцільність) поділу Донецької ВЦА на дві частини. Зараз на Донбасі існує два потужних адміністративних центри - Краматорськ і Маріуполь. Географічно вони дуже віддалені один від одного. Тому з погляду можливості постійного керівництва такими великими, але віддаленими один від одного потужними центрами, на мій погляд, може бути неефективно", - сказав він.

Тука навів у приклад два обласних центри, як Дніпро і Запоріжжя, які розташовані один від одного на відстані 60 км.

"Але з точки зору менеджменту було прийнято абсолютно доцільне рішення - створити дві області. Я маю на увазі Запоріжжя і Дніпро. І, можливо, на сьогоднішній день стоїть більш детально придивитися до організації управління Донецькою областю", - вважає Тука.

Чиновник підкреслив, що мова йде виключно про ситуативні рішення, а не про зміну територіального устрою або конституційного ладу України.

При цьому заступник міністра зазначив, що це його особиста точка зору, і він не має наміру просувати це питання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

В РФ горять заводи і НПЗ. Губернатор влаштував диверсію. Скоро за ним прийде ФСБ - Снєгирьов

субота, 27 квітень 2024, 2:35

В різних куточках Росії палає після масштабної атаки безпілотників України. Незважаючи на незадоволення з боку США Україна продовжує бити по нафтобазам і іншій критичній інфраструктурі ворога. Але цікаво інше – губернатор одного з регіонів зробив заяву...

ATACMS полетять по Кримському мосту - Тарас Березовець

субота, 27 квітень 2024, 0:30

"Щойно президент США Джо Байден встиг поставити підпис під документом про виділення Україні рекордної за обсягом допомоги - а виявилося, що фахівці з Пентагону вже розгорнули логістику, підготували і розподілили допомогу по складах у Німеччині й Польщі...