З третього поверху київського ТРЦ "Магеллан" випав чоловік

В результаті падіння 31-річний чоловік отримав серйозні травми.

В Києві з третього поверху ТРЦ "Магеллан" Випав чоловік. Фото ua.112.ua

Інцидент стався в ТРЦ "Магеллан", на вулиці Академіка Глушкова, 13б. За попередньою інформацією потерпілий був гостем одного з ресторанів, повідомляють Патріоти України з посиланням на Vgorode.UA.

В результаті падіння чоловік отримав серйозні травми і його госпіталізували до клінічної лікарні №17. На даний момент правоохоронці з'ясовують усі деталі події. За основною версією потерпілого доставили в стані алкогольного сп'яніння і впав з балкона через необережність.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Захід роками дурив Україну, тож поділяє з Путіним провину за війну, - колишній соратник Рейгана

п’ятниця, 19 квітень 2024, 22:02

Західні лідери роками дурили українців, обіцяючи вступ в НАТО. Провина за нинішню війну в Україні частково лежить на країнах Заходу. Про це в авторській статті для журналу The American Conservative написав колишній спеціальний помічник президента США Р...

Арестович зробив похмурий прогноз щодо ситуації зі світлом

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:40

Колишній радник Офісу президента та військовий експерт Олексій Арестович зробив прогноз щодо можливих віялових відключень світла. Про це він написав у Telegram, передають Патріоти України. "Взимку, якщо ми не встигнемо нічого зробити до цього моменту, ...