З життя "молодої республіки": Як виживає окупована Горлівка (відео)

Злидні та безперспективність – це все, що створили окупанти замість обіцяних ними "молочних рік із кисільними берегами".

КПП в зоні АТО. Фото: Голос Столицы

Мешканці окупованих територій розповіли кореспонденту ICTV про своє повсякденне життя, повідомляють Патріоти України.

"Низькі пенсії, відсутній мобільний зв’язок, проблеми з роботою. На це скаржаться жителі тимчасово окупованих територій. Молодь масово залишає регіон, робити в депресивних містах, де навіть відсутній мобільний зв’язок, нічого. Старші люди залишаються лише тому, що не хочуть залишати на поталу бойовикам своє житло.

Щойно почалася війна, пані Лілія переїхала з рідної Горлівки, де прожила півстоліття, в Костянтинівку. У тимчасово окуповане місто їздить кілька разів на рік до родичів. Каже, не впізнає Горлівку.

Обстріли – не єдине, на що нарікають жителі тимчасово окупованих територій. Як не обіцяла окупаційна влада золоті гори, роботи в терористичних “ДНР ” та “ЛНР ” немає, пенсії – крихітні".
Опублікував: Інна Мартинчук
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Минулого року генпрокурор Костін перебував у закордонних відрядженнях 100 днів - це третина робочого часу", - політолог Кочетков

середа, 8 травень 2024, 14:01

"Проблеми внутрішнього фронту України загальновідомі — непрофесіоналізм, безвідповідальність, зацикленість на піарі. Але очолює цій сумний список, звісно, корупція. І під час повномасштабної війни вона в нас отримує якісь демонстративні форми на зразо...

"З днем народження, моя любов": Онука Софії Ротару закрутила новий роман (фото)

середа, 8 травень 2024, 13:18

Онука відомої української співачки Софії Ротару, модель Соня Євдокименко, яка вже багато років живе в Америці, закрутила новий роман. Після розставання з IT-підприємцем Денисом Ждановим вона знову зустріла своє кохання. На своїй сторінці в Instagram во...