За допомогою Кремля Аксьонов скоро перетвориться на мертвого "героя", - Бочкала

Час, коли нинішній голова окупаційної влади був потрібний живим, вже майже сплинув.

Сергій Аксьонов. Фото: mirvkotorommyzivem.ru.

Доля всіх російських васалів, посаджених «у владу» в різних окупованих регіонах, сумнозвісна: всі вони з різних причин вже померли. Таке ж «завершення» кар'єри очікує і «голову» окупаційної влади Криму – Сергія Аксьонова. Про це пише у соцмережі відомий український журналіст Роман Бочкала, передають Патріоти України.

«Я вам скажу: інфа про те, що Аксьонова скоро відправлять у відставку - не позбавлена сенсу. Такі як він, довго не бувають при владі. Він свою брудну справу зробив. Виконав функцію. Путін так описував своє знайомство з Гобліном: Константинов, під час одного з перших сепаратистських приїздів до Москви, сказав Володимир Владимиричу: «Це наш Че Гевара – нам зараз потрібен». Так ось це «зараз» вже пройшло. Аксьонову пощастить, якщо йому дозволять жити. Якщо дозволять. А можуть і не дозволити», - пише Бочкала.

Журналіст стверджує, що Кремль не зупинить навіть той факт, що сьогодні Аксьонов є уособленням «народного героя», який очолив «повсталих руських» в Криму. Для всіх шанувальників незабаром голова окупаційного кримського уряду стане мертвим героєм.

«Доля «президентів» та інших фальшивих правителів окупованих Абхазії і Південної Осетії сумна. Просто зайдіть на Вікіпедію і взнайте - скільки їх уже змінилося за короткий час і майже всі вже в іншому світі. Хтось помер під час операції, хтось розбився, а когось без зайвих витребеньок просто застрелили. Росія безжальна до своїх васалів. А Аксьонов вже рудимент. Але є нюанс. В очах оскаженілих «самооборонівців» та інших проросійських елементів - Аксьонов герой. І це потрібно враховувати», - переконаний журналіст.

За словами Бочкали, «краще героя може бути тільки мертвий герой», тому кінець Аксьонова буде передбачувано сумний: «Як і всіх зрадників. Такий закон природи».

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Священники, які мали сумніви, говорили, що якби вони ще у 2014-му вийшли з УПЦ МП, то можливо б війни не було, - військовий капелан

неділя, 5 травень 2024, 13:28

Капелан військового інституту національного університету ім. Тараса Шевченка Сергій Дмитрієв розповів, що російська церква давно вже використовується путінським режимом для досягнення своїх політичних цілей, передають Патріоти України. "Для мене було п...

Кремль намагається зробити натяк: Навіщо РФ оголосила в розшук Зеленського, Порошенка і Павлюка - політолог

неділя, 5 травень 2024, 12:44

Політолог Ігор Рейтерович в ефірі Radio NV пояснив, навіщо Росія оголосила в розшук президента України Володимира Зеленського, п’ятого президента Петра Порошенка, а також командувача Сухопутних військ Збройних Сил України Олександра Павлюка, передають ...