"За картофель Лукашенко будет сражаться со всем миром. Все остальное его вообще не интересует", - Невзоров

Публіцист переконаний: нинішній президент Білорусі "завжди буде на боці сильного".
Олександр Невзоров. Фото: Аргументы и Факты.

"Ідіоти і деспоти" XXI століття у владі ряду країн світу створили своєрідний "гнійник", який може бути проколотим тільки війною; цей факт слід прийняти "спокійно і філософічно". Таку думку "Обозревателю" висловив російський публіцист Олександр Невзоров, передають Патріоти України.

Відповідаючи на питання про те, чи може президент Білорусі Олександр Лукашенко "кинути" Україну і дозволити російським військам здійснювати наступ з території цієї країни на українському напрямку, публіцист запевнив: "Лукашенко может не позволить наступить российским войскам через Беларусь, только если возникнет угроза картофельным полям".

"Если картошку будут вытаптывать, тогда гнев Лукашенко будет ужасен, и он ни перед чем не остановится. За картофель он будет сражаться со всем миром. Все остальное, по-моему, его вообще не интересует", - додав він. Невзоров також переконаний: нинішній президент Білорусі "завжди буде на боці сильного".

В продовження теми він констатував: "Конфликт же не будет русско-украинским – он будет всемирным, потому что мы видим, что набор идиотов, набор деспотов в эти годы XXI столетия зашкаливает. С одной стороны, этот охамевший турок Эрдоган, с другой стороны – безумный Ким с его ракетками, Трамп с челочкой, Лукашенко с картофелиной…".

Виходячи з цього, публіцист закликав змиритися з перспективою світової війни. "Конечно, весь этот гнойник ненависти, претензий и глупости, скорее всего, проколет только война, как это ни неприятно звучит. И к этому надо относиться философически и спокойно", - заявив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Путін оголосив російським підприємцям про націоналізацію частини їхнього бізнесу. І жоден не назвав його бандитом – Невзоров

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:15

"Кремлівський упир дав рабам своїм чергову виставу. Путін належить до тих садистів, які люблять особисто катувати жертви, насолоджуючись їхнім жахом і покірністю. Йому подобається сам запах страху, який випромінює зал, очікуючи чергового кремлівського ...

Коли "СВО" для росіян відійшло на другий план через економічні проблеми, влада РФ "увімкнула" теракти, - соціолог

п’ятниця, 26 квітень 2024, 20:00

Очільник Інституту конфліктології та аналізу Росії, доктор соціологічних наук Олександр Шульга наголосив, що російська влада використовує страх та теракти як засіб контролю, щоб виправдати економічні труднощі громадян, передають Патріоти України. "Щодо...