Не проростатиме, не стане м'якою і в'ялою: Найкращий спосіб зберігання картоплі у квартирі, щоб "другий хліб" довго не псувався

Існує відмінний спосіб зберігати картоплю в квартирі, щоб овоч довго не псувався. Це дозволить зробити запаси коренеплодів на довгий час, зазначають Патріоти України. Зберігати картоплю в домашніх умовах слід у темному прохолодному місці. Це може бути шафа на утепленому балконі або кладовка. Мішки з картоплею слід розмістити біля стіни.

Щоб картопля якомога довше залишалася свіжою та пружною, у мішок поверх овочів рекомендують покласти пару яблук. Фрукти під час зберігання виділяють етилен, який зупиняє природні процеси у бульбах і не дає їм проростати.Не рекомендується зберігати картоплю при температурі повітря вище 23 градусів Цельсія і в сухому приміщенні. Овочі швидко втратить вологу і стануть млявими.

Якщо у вашому будинку немає можливості створити оптимальні умови для зберігання картоплі, краще купувати її невеликими партіями, пересипати в шухляду і тримати в шафці під мийкою на кухні.

Перевірте себе! Що про вас думають інші люди - тест у картинці

четвер, 25 квітень 2024, 10:12

Психологічний тест у картинці визначить що про вас думають інші люди. Пропонуємо дізнатися, як ви виглядаєте в очах оточуючих, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть кота, який вам найбільше сподобався.

Не тільки смачно, а й корисно! ТОП-5 спецій для плаского живота, які можна додати у каву

четвер, 25 квітень 2024, 9:50

У прагненні до здорового способу життя кожна маленька зміна має значення. Однак, для багатьох людей наявність ранкової кави навіть не підлягає обговоренню, хоча цей напій і здатен зашкодити вашому здоров'ю. На щастя, є можливість збільшити його користь...